Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obsahy (4)

Bitva o vesmír

Bitva o vesmír (2016)

Dokument Fight for Space mapuje historii, přítomnost i budoucnost amerického vesmírného programu a argumentuje, že průzkum vesmíru je ekonomicky a kulturně přínosný. Film ukazuje, co vedlo k současnému stavu vesmírného programu, analyzuje aktuální plány a ptá se, proč není vesmírný program ambicióznější a zda se se současnou situací dá něco dělat.

Studio 30 Rock

Studio 30 Rock (2006) (seriál)

Tento komediální seriál sleduje každodenní počínání Liz Lemonové, která je hlavní scénaristkou fiktivního zábavného pořadu "The Girlie Show". Se svými spolupracovníky vymýšlí scénky pro tento pořad a všechno jde, jak má, když vtom do jejich životů přichází Jack Donaghy s tváří Aleca Baldwina. Jejich nový šéf je dost svérázný až "divný" a člověk nikdy neví, co od něj čekat. Seriál se nesoustředí na samotnou práci scénáristů a spíš ji jen využívá jako katalyzátor vtipných situací. Sledujeme hlavně osudy charismatické Liz, která z nového šéfa a každodenních pracovních problémů šílí. A to ještě neví, že zanedlouho bude muset kočírovat ulítlého černošského komika Tracyho Jordana a ještě se neustále potýkat s problémy jejího osobního života.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál)

Seriál se soustředí na bizarní zkušenosti novopečeného lékařského praktikanta Johna "JD" Doriana. Při jeho práci v nemocnici přeplněné nepředvídatelnými existencemi se dostává do spousty vtipných situací. Ať už se potýká se svými kolegy, nadřízenými či pacienty, vždy je o zábavu postaráno. Humor a tragédie se tu však mohou kdykoli setkat a vy nikdy nevíte, kde končí legrace a jde do tuhého. Velmi často se v průběhu děje dostáváme dovnitř JDho hlavy a vidíme jeho představy, vzpomínky či sny. Navíc nás každou epizodou JD provází jako vypravěč a slyšíme jeho myšlenky a úvahy.

Show Jerryho Seinfelda

Show Jerryho Seinfelda (1989) (seriál)

Sledujeme osudy svobodného komika Jerryho Seinfelda a jeho, samozřejmě také svobodných, přátel - expřítelkyni Elaine, nejlepšího kamaráda George a excentrického souseda Kramera. Doprovázíme je při jejich každodenních příhodách a klasických sitcomový debatách. Mnoho epizod je inspirováno zážitky tvůrců - Larryho Davida a Jerryho Seinfelda. Také bývají prokládány Jerryho komediálními stand-up výstupy. Seriál si postupně získal velkou popularitu. Poslední díl měl jednu z největších sledovaností v historii americké televize.

Reklama