Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Hudební
  • Akční

Recenze (315)

plakát

River (2015) (seriál) 

Výkon Stellana Skarsgarda byl v téhle sérii prostě neskutečný. Docela by mě zajímalo, jestli třeba i on sám neměl z tohoto natáčení nějaké trauma.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) 

Krátce před tímto filmem jsem zhlédla film "Chceš mě, chci tě". Nemůžu si pomoct, ale Dvě nevěsty a jedna svatba je jím silně inspirován. Těžko říct, jestli je to náhoda, nebo úmysl...každopádně i když teď Anička Polívková jenom kvete, přeci jen to není Katherine Heigl...a prostě celé je to jeden velký děs.

plakát

Falco Symphonic (2008) (koncert) 

Falco na společný koncert s osmdesátihlavým orchestrem skutečně měl. Tohle dělá spousta umělců na vrcholu své kariéry, ale ne pokaždé se to povede, jako tady. Krásný chlap, krásný hlas, krásný koncert. Výborný výkon, hochu...škoda, že si ho na DVD nemůžeš pouštět s vnoučaty.

plakát

Devět písní (2004) 

Bezdějový film, plný hezkých záběrů nejen na Antarktidu. Krásná práce se světlem. Slušné koncertní písničky. A nereálné, upleskané porno to není ani náhodou. Souhlasný komentář: Hwaelos, Cimr, loydd.

plakát

Krásný únik (2017) 

Závěrečná slova ve filmu jsou tak bolestně pravdivá, že nemůže být nic pravdivějšího.

plakát

Než přišla bouře (2018) 

"Richarde..už tě nechám odejít.." - tak tohle byl jediný překvapivý moment filmu a být jich víc, nebyl by tak nudný. Ale oceňuji jeho věrohodnost a výbornou práci kameramana.

plakát

Michael Jackson: Smooth Criminal (1987) (hudební videoklip) 

Prvotní Majklův nápad (jakožto velkého obdivovatele Freda Astaira) rozvinul jeho choreograf Vincent Paterson. Ústřední scéna, kdy je na place 50 tanečníků, je prostě úchvatná. - Pro Jara.Cimrman.jr: opakující se otázka v písni: "Annie, are you OK?" je fráze používaná při výuce CPR a není tam jen tak náhodou. A vizuální vítězství nad hudbou je u klipu podle mě v pořádku.

plakát

Cukrář (2017) 

Nádherný, křehký, tichý film. Ani se nechce věřit, že tohle brilantní vyprávění je prvotinou nejen režiséra, ale i hudebního skladatele. Ten minimalistický klavír je prostě úžasný.

plakát

Velký draft (2014) 

Díky verbale, že jsi mi přehledně vysvětlil, o co v tomhle posranym filmu vlastně šlo.

plakát

Ve znamení lásky (2016) 

Film nemám sil po zhlédnutí komentovat, ale moc se mi líbí komentář od uživatele trona, nad kterým jsem se pobavila víc, než nad filmem.samotným.

Ovládací panel
11 bodů