Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (140)

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Nablblost všech nových vánočních pohádek vynikne tím víc, že hned po nich se vysílá bezkonkurenční Popelka, a druhá Libuška se prostě zatím nenarodila.

plakát

Sněhulák (2017) 

Kdo četl knihu bude asi lehce zklamán...

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

zaznělo to i ve filmu- "on je táák sladkej"...no a maj pravdu šklebouni:-))

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

pecka!!...v české televizi naprosté a osvěžující zjevení

plakát

O zakletém králi a odvážném Martinovi (2018) (TV film) 

Vida že to jde- doufám, že se díval i pan Zelenka. Kdyby tohle dávali hned po chcípulkovi Žitovi, bylo by to i za čtyři, ale holt mezi Popelkou a S čerty nejsou žerty to víc než za 3 nebude..

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Tak tady se (opět na Vánoce) nepovedlo snad úplně všechno, už jsem čekala jedině Landu s kohoutem v podpaží. Opravdu je nutné takhle každý rok plýtvat veřejnými prostředky? A fakt u nás nemáme chlapštějšího představitele hl.hrdiny? Bo tenhle 30-ti kilový baleťák s rachitickým hrudníčkem by mohl hrát maximálně partnera 8 leté holčičce. Ještě že to po každé štědrovečerní pohádce zachrání úžasná Popelka, tam se nikdo nepitvoří, nepřehrává, nekoulí očima a funguje to už 45 let.

plakát

Přátelé Zeleného údolí (1980) (seriál) odpad!

Uááá, všechno, co se točilo v ostravské televizi, stálo tak nějak za ...., Pavlík byl neskutečně protivné Pé Zetko a Horyna byl prototypem pedofila, který má děti opravdu rád.

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

A tak...že nepůjde o bůhvíjaké velké umění se vědělo už v jedničce, ale na to si ani jeden díl nehraje a asi ho ani nikdo nečeká a s druhými díly to prostě bývá problematické...ale ABBA, léto, moře, mladí, krásní a neklidní... pořád to funguje. Pro mě je jednička vzhledem k okolnostem zhlédnutí nostalgická srdeční záležitost; vše stálo hlavně na Meryl a 10 let je 10 let, ale dvojka taky funguje, je to trochi jiné, ale pořád milé, letní, občas i vtipné, i slza ukápla:-)

plakát

Malé lásky (2017) (pořad) 

Děs do čeho lidi pro peníze vlezou /pravda, zase jde o podobnou sortu jako ve výměně manželek a spol./, ale viděla jsem 2 díly a v každém hláška na odrovnání: 1. borka v bolestech a komentář: "já na to seru, já jdu pryč" 2. otec odmítl doprovodit partnerku k porodu v nemocnici v Plzni se slovy: "tam nejedu, protože nás /Spartu/ připravili o titul" :-) :-) :-)