Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007)

Příběh na první pohled vypadá dost jednoduše,ale zjistíte ,že je v hlavní linii spusta menších zápletek ,které se pak ještě dále zaplétají sami do sebe ,takže v celkové fázi si na příběh nikdo stěžovat nemůže. To, že film má morbidní atmosféru více méně napovídá jaký bude konec - a ten nikdy nebyl jiný než extrémně morbidní. Pak samozřejmě musím vyzdvihnout ,jak už to téměř tradičně, bývá skvělý výkon Johnnyho Deppa, který Sweeneyho ztvárnil přímo SKVĚLE.Za celou dobu sledování tohohle filmu jsem ani nepomyslel ,že bych se mohl nudit takže bez rozmýšlení. 5 hvězdiček... a to jsem ještě zapomněl vyzvyhnout parádní soundtrack, jež Depp spolu Carterovou bez problému odzpívali na výbornou a jež pohladí ucho jakéhokoliv momentálního posluchače pokud není extrémně vyhraněný jen na jeden styl hudby :) .

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

Naprosto netradiční a ojidinělý způsob pojetí Holmese v kinematografii. A musím přiznat, mně se to líbí (až moc). Když pominu opravdu BEZCHYBNOU akci, kde se občas zpomalí čas a Holmes situaci a svůj úmysl ohledně zlikvidování protivníka popíše, tak mi zbývá pár opravdu vydařených vtipů, nepředpokládaně výborná sehraná dvojice HolmesXWatson ,mezi ,kterou to opravdu jiskří a Downey mladší překvapivě nerozsekal na kusy všechny ostatní svým charisma, opravdu skvělá hudba a jak už to u této původně knižní série býva-opravdu propracovaný a promyšlený detektivní příběh plný zvratů,překvapení atd.... Nemám co dodat, vůbec jsem nečekal, že by se to mohlo až takhle povést.

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Vím, že je tu slušný rasistycký podtext, ale já zkrátka žeru Eastwoodovy hlášky typu:"Bambusáci podělaný. Co tu chcete bubáci?! Kolik žlutejch myší se vejde do jedný cimri?!" A to zdaleka není všechno ohledně důvodů ke shlédnutí tohoto filmu... Eastwoodovy režijní schopnosti dozrály takřka k dokonalosti a tak tu máme naservírovanou porcičku vyspělého a smysluplného filmu ze života (ohledně USA samozřejmě), který umí pobavit, ale i zahrát na vážnou notu. Zesmutnit a přimět k zamyšlení... Je snad potřeba něco víc?!

Strach a hnus v Las Vegas

Strach a hnus v Las Vegas (1998)

"Medicínuuuuuu! ......Kurva, co děláme v týhle zasraný poušti?!" Vím, že to není žádná geniálně promyšlená komedie,že je to celé jden velký úlet, že takovéhle filmy by mohl točit skoro každý, ale tohle je naprosto ojedinělé svou zhuleností a člověk si na tom parádně ulítává.