Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (35)

plakát

Zákon lásky (2021) 

Taky patřím k těm, kdo petici podepsal. Ještě aby ne, když bych se ráda vdala za svou ženu a měla stejná práva a povinnosti jako každé manželství. Ale celý tento dokument mě teda těžce zklamal. Fakt jsem se na něj těšila, taky jsem přispěla nějakou korunu, aby vůbec vyšel a věřila jsem, že to bude pecka. Že už nebudu konečně muset furt každému vysvětlovat ty rozdíly a proč to tak chceme a že jsme uvnitř všichni stejní atd. No, je to asi taková pecka, že bych se styděla pustit ho komukoliv. Ono je to totiž natočený tak strašně jednostranně, že kdybych ho pustila někomu, kdo má nějaký svoje přesvědčení, třeba kvůli víře, tak mě to u něj odepíše už úplně. Rozdíly v registraci a manželství tam v podstatě nejsou vysvětlený skoro vůbec, a naopak je v dokumentu krásně vykresleno to, za co nás lidi nesnáší - magoři na Pridu (z našich řad), vlezlost (Dobrý den, podepíšete nám petici?), téma dětí ( !!! místo vysvětlení a ukázání kolik úžasných homo párů vychovává děti vezmu do takovýho dokumentu dvě holky, co na to odpoví stylem "do toho ti nic není") ... No, prostě ZKLAMÁNÍ, jinak se to popsat nedá. Jestli se s tímhle někdy něco podaří, to teda fakt nevím.

plakát

Slunečná - Budeme mít miminko! (2021) (epizoda) 

Záhada Johnové neplodnosti vyřešena - nikdy vlastně neplodnej nebyl! No, tak vzhledem k jeho bujaré minulosti jsem zvědavá, kolik nám ještě tvůrci představí jeho nově objevených dětí...

plakát

Slunečná - Oslava narozenin (2021) (epizoda) 

Tak dlouho se vše točí kolem Jakuba, až se ten jeho konec pěkně odfláknul. Mělo to potenciál na mega doják, ale když ani taková citlivka jako já, která brečí i u večerníčku, u tohodle neuroní slzu, asi to bylo fakt slabý. Nebo spíš přehraný a neuvěřitelný. On totiž každej, kdo netouží po pozornosti a všechno kolem ho už obtěžuje by si šel vypít ten svůj odvar zrovna uprostřed oslavy, kde je xx lidí a kdokoli může za ním na tu lavičku přijít. Jo a Janek by si mohl koupit nějakou normální bundu, když je ten milionář a má chudák jen tu jednu hrůzu.

plakát

Slunečná - Karty nesou smrt (2021) (epizoda) 

Tak určitě, ono běžně dvěma gorilám trvá půl hodiny, než hodí dva malý kluky do auta, a to je ještě navíc stačilo majznout jen klackem po zádech, aby byli na zemi. Kdo tohle vymyslel, měl by svou kariéru zaměřit spíš na pohádky.

plakát

Milionář mezi námi (2020) (pořad) 

Možná bych normálně dala o hvězdu míň, ale musím se aspoň pokusit trošku zvednout průměr a hned vysvětlím proč. Jasně, že je to pro dané milionáře jen levná hodinová reklama v prime timu, kterou si stejně odepíšou, takže by byli sami proti sobě, kdyby do toho nešli, ale o to právě vůbec nejde. Člověk jen musí sundat z očí ty brejle závisti a odsuzování veškerých těchto formátů dřív, než se je vůbec pokusí pochopit. Já třeba vidím naprosto skvělou příležitost, jak ukázat divákům, že neziskovka není sprosté slovo, že dobrovolník taky není sprosté slovo a že naopak oproti hamižné části společnosti existuje i ta část, která do pomoci druhým dává celý svůj život. Není to tudíž ani tak reklama pro samotné milionáře, protože co si budeme, stejně je každej teď bude hodnotit jen podle toho, kolik nakonec rozdali peněz, ale právě pro ty, kteří tu pomoc potřebují. Za to dávám palec nahoru.

plakát

Velké přání (2019) 

Hezké, milé, ale na Coco to nemá. Celé to na mě působilo tak nějak nedotaženě a ten konec tuplem.

plakát

Výměna manželek (2005) (pořad) 

Vzhledem k tomu, jak naše společnost miluje drby a pomluvy mě docela překvapuje to nízké hodnocení :) Nelze tu hodnotit lidi co tam lezou jako takový, ale ten formát se mi líbí hodně. Aspoň mi zaručeně vždycky zvedne náladu, když mám pocit, že mám doma bordel nebo málo peněz.

plakát

Zámena manželiek (2004) (pořad) odpad!

Oproti české verzi je to teda slabota. Za 6 dní i s cestou je to parádní brigáda, ani se nedivím, že tam leze tolik lidí bez práce. A že ze sebe udělají blbce.. Za Soudkyni Barbaru dostanou zaplaceno daleko míň a lidi tomu věří stejně, tak to už je jedno, do jaké show se vleze. Každopádně 6 dní je fakt málo a vizuální stránka je teda taky stále jako z roku 2004, to se fakt nedá hodnotit jinak..

plakát

Slunečná - Randění ve čtyřech (2020) (epizoda) 

Konečně jsou poslední 2-3 díly zase obratem k lepšímu a člověk se i zasměje. Týna je sice hrozná kráva, ale aspoň se na ní hezky kouká. Julie je sice občas kráva taky, ale mám ráda její humor a sarkasmus. Lída je kráva tuplem, ale aspoň není díky ní seriál tak nudnej. Největší zásluhu na oživení má ale dvojice Doktor + Konvice, díky nim si s klidným svědomím dovolím dát i nadprůměrné hodnocení.

plakát

Pošli to dál (2000) 

Já jsem teda velká cíťa a brečím u každýho dojáku, ale v tomto filmu mi něco hrozně chybělo. I když o něm přemýšlím zpětně, mám takový prázdný pocit. Samozřejmě, že za to nejvíc může ten konec, ale víc než samotné překvapení hlavně to, jakým způsobem byl natočený. Za mě byla myšlenka skvělá, ale děj hrozně utahaný a konec odfláknutý. Škoda.