Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (87)

plakát

Slídil (2014) 

Jake Gyllenhaal a jeho další skvělý herecký výkon. Jako herec toho moc nenamluví a divák jeho postavě prostě přeje aby se mu vše vydařilo i když hraje hajzla. Film je napínavý od začátku do konce a rozhodně není předvídatelný a ani trochu klišé. Rok 2014 nám příliš skvělých filmů nepřinesl. Slídil není sice perfektní, ale rozhodně je originální, nevšední a napínavý.

plakát

Zmizelá (2014) 

Komplikované krimi v podání Mistra Finchera! Ze začátku vlastně divák neví jak co vlastně je, kdo lže, kdo si jen trochu poupravil svou pravdu a kdo má pravdu. Fincher asi tak v polovině vyjasnil celou situaci, což mi trochu vadilo. Osobně mám rád, když můžu v průběhu filmu přemýšlet a až do konce netrpělivě čekat na rozuzlení. Konec mě naštval, neskončilo to tak jak jsem chtěl.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Dle mého by v popisu žánru sedělo spíš: fantasy, Akční. Film je od samého začátku, až do konce nepřetržitá rubačka skřetů, elfů, trpaslíků, lidí a zvířat. Mám rád akční filmy, proto se mi poslední díl líbil, avšak fanoušek předchozích dílů může být zklamán. V třetím dílu se mu dostane opravdu jen bitva pěti armád. Třetí a zároveň poslední dobrodružství z středozemě funguje skvěle jako dotvoření druhého dílu a ke konci hraje na nostalgii z pána prstenů.

plakát

Interstellar (2014) 

Uplynuly 2 roky a Nolan nám přináší novou pecku. Většinou jsem rád, když můj oblíbený režisér točí jeden film za druhým a svoje fanoušky nenechá dlouho čekat. V tomto případě si měl Nolan celý Interstellar nachat minimálně o pul roku dele ležet v palici a celé dílo dotáhnout k dokonalosti. Sem tam se objevila scéna nebo situace, kde se vyskytovala klišé a ten robot mě celkem rozciloval. Poslední co bych vytknyl byl ten dlouhý rozjezd. Film má samozřejmě něco do sebe a po nudnejsim začátku je velice napínavý. Nechyběly ani klasické prvky Nolanovych filmů a jeho styl točení, který máme tak rádi. Interstellar je film který se vyplatí zajít do kina. Scény ve vesmíru vypadají nádherně až se vám bude tajit dech, ještě víc než při gravitaci

plakát

Rocky V (1990) 

Bohužel už od třetího dílu v tom nejsou ty emoce. 5 díl se snaží vytěžit co nejvíc z nostalgie a z vzpomínání na první díl, ale moc to nefunguje. Na druhou stranu, je to celkem dobrý film o boxu i když nejslabší díl série. Hodnotím 60%

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Po dlouhý době (asi tak od filmu Wholetrain) se Němcům konečně zas něco povedlo. Vtipná a svižná komedie, která sice není buh ví jak originální, všem nám je hned do předu jasné jak to dopadne. A vlastně proč ne, během filmu jsem si i přál aby to dopadlo tak, jak to dopadlo. Elyas M'Barek je celkem sympaťák a ta role mu sedla. Jestli hledáte zábavnou komedii, celkem ulet a něco u čeho se nasmějete, sáhněte pro jednou po týhle německé komedii

plakát

Nedotknutelní (2011) 

chcete mi tvrdit, že intouchables je jeden z nejlepších filmů ? že patří do první desítky nejlepších ? Že je lepší než dramata jako Kmotr II, grantorino a spousta ostatníh dramat co jsou až pod Inchoutables v žebříčku ? Inchoutables je nenáročné drama/komedie pro nenáročné diváky. Film je natočený tak, aby se na něj hezky dívalo, divák pak odchází z kina, nebo od své obrazovky s hezkým pocitem, ale s odstupem zjistí, že se tam toho vlastně tolik nedělo... Čím si film získal u většiny lidí hodnocení pěti hvězd ? Nikoho nechci odrazovat od shlédnutí filmu, ba dokonce ho i doporučuji, sám nemám vždy náladu na napínavá dramata, kdy jsem zažezaný celý večer do gauče či postele, ani nedutám a jen čekám napjatě jak film dopadne. Inchoutables neurazí, zalíbí se, budete mít pěkný pocit ale nenadchne vás. Nebudete prohlašovat že to byla pecka jako prase a nedonutí vás, aby jste se na něj podívali znovu a znovu. 75% je spravedlivé hodnocení.

plakát

Lucy (2014) 

To byla ptákovina... a já se těšil. Začátek vypadal slibně, ale pak mě film překvapoval kadou minutou. Každou chvílí jsem víc a víc kroutil hlavou a říkal si co jsme si to zase stáhl. 66% co to má sakra bejt ? Scarlett se nadroguje a je naprosto geniální jak Bradley Cooper po NZT a pomstychtivá jak v béčkovým akčnáku z 80 let. Bohužel je to sračka.

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

Snaha udělat český top gear která dopadla katastrofálně. Snaha o vtipy a napodobeni Clarksona a jinak dost nuda. Nechte prosím pořad o autech na Britech

plakát

Vinaři (2014) (seriál) odpad!

Další do řady stupidních Českych seriálu jako Kriminálka Anděl, Ulice, Rodinná pouta a ordinace... Podle upoutávek a znělky jsem čekal alespoň průměrný seriál za který se režisér nebide stydět. Bohužel češi neumí už točit seriály!