Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (437)

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Už už jsem si myslel, že Rivalové jsou nadosmrti nepřekonatelní. Tohle jsem viděl a hltal jedním dechem a musím uznat, nyní velice váhám zda je lepší Ken nebo Niki..perfektní snímek, skvělá hudba. Mangold není moje pravé ořechové, ale tady se vytáhnul a duo Damon - Bale parádní, zejména Chris dokázal ze své postavy vyštípat maximum. Film jsem myslel bude určený spíše jen pro milovníky aut a sportovních snímků a souboj Ford - Ferrari bude spíš jen v pozadí, ale jsem mile překvapen a tak se nedá nic vytknout. Naopak, ono to místy dokonce připomíná skvělou komedii, hlášky Kena či Matta a jejich sabotáže stopek u Ferrari v boxech, to prostě nejde nic než říct slovy Kena, ,,jsem štastnej jako trám " že sem tohle viděl. P.S. Poznali jste že Enza Ferrariho ztvárnil legendární Táno mafián z Chobotnice Corrada Cataniho? XD

plakát

Jack Holborn (1981) (seriál) 

Vyrůstal jsem na Magionu s Vegou a jejich legendách Jackovi s Čáryfukem, už jako dítě sem hltal kapitána Sheringhama.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Tahle olympiáda byla první, kterou jsem v životě viděl,takže pro mě srdcovka, i když víc než Eddieho pamatuju jamajskej bob, ale hltal jsem létajícího Mattiho, který mě přivedl postupně k Weisflogovi,Sakalovi,Goldbergerovi a vydrželo mi fa fandění skokům tak až do dnes. A stejně jako Rivalové dokonale zfilmovaný skutečný příběh, z jehož konce si sednete skoro na prdel jako Eddie.

plakát

Velký draft (2014) 

Kevin mě po dlouhé době posadil na prdel a ukázal, že vynikající sportovní film se může natočit aniž proběhne jediný hráč přes hřiště. Konec sice předvídatelný, ale od začátku vysněný.

plakát

Stážisti (2013) 

Vynechte tady ty agitátory, kteří pinknou odpad místo hvězd, protože jejich milášek gúglík není ve filmu stejnej jako na néťu a hoďte si ho ihned sdílogramem mezi to se mi líbí. Jelikož Vince s Owenem znovu ukázali, že spolu jim to fakt šlape a tahle komedie je více než příjemnou. A famfrpál se zlatonkou musí rozsekat snad každýho joujou co je na Csfd.

plakát

Dotek Medúzy (1978) 

Trvalo mi dlouho tenhle film najit, protože jsem ho vidél naposled někdy v osmi a pamatoval jsem si jen chlápka, kterýmu když bliklo EKG tak spadl kostel. Ale stálo to za to. Famtastické, désivé. Nejsem zastánce hororů, kor téch dnešních a tohle bych spíš klonil ke scifi než hororu, ale to je fuk, protože za 5 hvézd Burton rozhodně je.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Kultovní romantika, bezpochyby jedna ze tří nej romantických komedií historie, netřeba víc dodat.

plakát

Mimoni (2015) 

Jedině snad elitní jednotka SAS z Madagascaru mě dokázala smíchy rozsekat víc než tihle malí žlutí rákosníci. Nemaj chybu. Takže plnejch pět křížků. Nebo snad banánů? Jo...BANÁNÁÁÁ...

plakát

Ranhojič (2013) 

Pustil jsem si to z nudy, kdyz jsem nemohl usnout. Bal jsem se, ze diky dlouhe stopazi usnu po par minutach. A ted usnout nechci a pral bych si aby to jeste nemelo konec. Vynikajici, dechberouci pribeh s uzasnym obsazenim. Par historickych nesrovnalosti by se mozna naslo, ale to jsou blbinky, jak uz to nekdo krasne pojal.