Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Prokletá srdce (2014) (seriál) 

Určitě vřele doporučuji.. kdo máte rádi fantasy a trochu tajemství.. perfektní seriál, super jednohubka, hlavně ukončená.

plakát

Longwoodská legenda (2014) 

Příjemná koukatelná záležitost,vcelku předvídatelná, ale i tak si u toho člověk oddechne. Určitě nebudete hodiny a půl sledování litovat, pokud nebudete čekat zázraky. 3*

plakát

Po krk v odpadcích (2010) (seriál) 

Nevím jestli je tu správní hodnotit to, že ti lidé mají bordel tak se vám to nelíbí tak dáte málo hvězd. Jenže o tom tohle hodnocení nejspíš není. (Či dle mého) Ukazují zde problém, který má zřejmě dost lidí, protože už je co vím 5. řad. Odvaha štábu, tam vlézt, pomoc profesionálů, a výsledky skvělé. Ale to také stranou, co mi "zážitek" kazí je věčné opakování, které je ale problémem většiny podobných pořadů, ale i tak 4*

plakát

Nevlastní dcera (2015) 

Poslední záběry celý film úplně zabily, jinak bych dala i 3 hvězdy.

plakát

Zpráva o Europě (2013) 

Miluji dobré scifi, tohle mělo velký opravdu velký potenciál.Ale ten bohužel, alespoň dle mého názoru zůstal neproměněn. vůbec jsem se neztotožnila s postavami, bylo mi jedno, že umřeli. Což je nejspíš špatně, pro dobrý film se musím vcítit, a jelikož jsem se nevcítila tak i ta mrazivá atmosféra, o které tu píšete, mě dost minula. Má to i momenty, kdy jsem si říkala jestli nejsou tupí. No neva neva, své fanoušky si to jistě našlo.

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Nedivím se, že tak spěchají a první 2 díly mají oproti standardu ostatních seriálů mají rychlejší spád, protože byl film a oni se chtějí dostat za tu dějovou linii, aby diváka neodradily, ale někdy je to úsměvné. Snažit se předat to co i v knihách formovalo pomaleji a naservírovat to divákovi okamžitě. Alec nesnáší Clary, Simon a Jace si přebrat Clary. Ale nevadí, těším se až budeme za první knihou/filmem a já uvidím jak se potrápili s další dějovou linií, i když už teď vidím, že se od ní trošinku oprostili.

plakát

Interstellar (2014) 

Není to pro každého, také bych to asi svým přátelům nedoporučila, prostě holt dokážu si představit, že je to pro někoho nuda. Ovšem pro mě zcela jistě ne, výborný film, skvělé obsazení, náročnějším divákům směle doporučím. 100%

plakát

Sám doma 5: Vánoční loupež (2012) (TV film) 

Nechápu vůbec toto hodnocení, nebo spíš chápu, ale opravdu byste se měli oprostit od prvních dvou dílů. Vůbec to není špatné, tak na 3 hvězdy, ale musím trochu přidat na druhou stranu vah. Příběh s duchem se mi zdál originální, nepřišlo mi ani umělé jak dostali rodiče z baráku. Sympatičtí lupiči. Dobrá vánoční odreagovačka.

plakát

Soudní proces s Pamelou Smartovou (2014) 

Krásně jde na tomto filmu vidět, jak média utvářejí naše názory. Dokonalá televizní masírka. Největší problém hledat nezaujaté porotce, když za ně názor utvořila média.

Ovládací panel
2 body