Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (41)

plakát

Nevina (2021) (seriál) 

Ja teda neviem či je to tou španielčinou, ale od nejakého tretieho-štvrtého dielu sa to zmenilo na klasickú mexickú telenovelu.

plakát

Nakrmte někdo Phila (2018) (seriál) 

Ten človek nevie nič o gastronómii, zato neustále strúha ksichty ako dement. Pritom to mohol byť celkom fajn dokument, ale tie trápne grimasy totálne kazia celkový dojem.

plakát

Neviditelný cíl (2007) 

Hongkongská sračka o neschopnosti polície, nad ktorou sa až rozum zastavuje. A táto blbosť má cez dve hodiny. Neskutočné.

plakát

Záchranáři (2006) 

Klišoidný, ale pozerateľný film po ktorom sa ešte dáky čas bude húpať podlaha.

plakát

Batman (1966) (seriál) 

Cisty mega ROFL.

plakát

Nebe a peklo (1963) 

"Tady nemá na kupování kytek nikdo ksicht"

plakát

Halloween 4: Návrat Michaela Myerse (1988) 

Slabsie pokracovanie, kde sa obvykle pomaly Myers premiestnuje z miesta na miesto asi dakym teleportom. Jeho samotne zjavenie sa na konci na aute bolo moc uz aj na mna. Jedna * je za skutocne silny zaver.

plakát

Halloween: H20 (1998) 

Konecne sa niekto odhodlal k tomu co mi v slasheroch najviac chyba (resp je ich najvacsou chybou) a to ze najlepsia obrana je utok. Obzvlast u pomaleho autistu, akym je Michael. Co sa mi nepacilo, boli prilis viditelne oci Myersa, to mi tam skratka nesadlo. Tiez "lakacky" typu "otocim sa a bum - sused". Inak to ale povazujem za dostojne ukoncenie serie H1-H2-H20. Nic viac vidiet nepotrebujem.

plakát

Ďábelská hora (1998) 

Horror :) No niektore scenky tam boli dobre :)