Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (39)

plakát

The Human Centipede III (Final Sequence) (2015) 

A na tuhle !!!šílenost!!! jsem se těšila tolik let! Možná díky velkým očekáváním jsem teď malinko zklamaná. Podle mě teda úplně něco jiného než I a II. Velká škoda, že pointy filmu - stonožky, tam bylo tak málo. Ale postava "Nekompromisně budu řvát každou větu dokud si nevybliju vlastní hlasivky, nesežeru všechny klitorisy a nepraskne mi cévka" alias Bill Boss vyobrazena na jedničku. Místy jsem fakt žasla čeho je ten nutcase schopný a hlavně s jakou legendární hláškou zase vyrukuje - 'I'll make you squirt even in a coma!"

plakát

Evidence (2013) 

Nejdřív si všichni stěžují jak jde found footage do kopru, že je to všechno na jedno brdo apod. Pak se naskytne příležitost zhlédnout skvělý, originální kousek s opravdu nečekaným plot twistem a výborným hereckým obsazením a ejhle ono je to zase málo. Tohle mi opravdu vysává energii :-(

plakát

Útok dvojhlavého žraloka (2012) odpad!

V životě nepochopím, jak tohle může někdo brát s nadhledem, jako oddechovku nebo dokonce zábavnou odbočku. Ne, prostě ne. A co těmhle žraločím Asylum trhákům chybí k dokonalosti? Měli jsme tu už písečné žraloky, mecha žraloka, tuhle dvouhlavou ludru, mega i super žraloka, žraločí svištění vzduchem, takže teď už zbývá jen dinožralok vs. Chuck Norris anebo duhový žralok vs. vesmírná loď a měli bychom snad už vše.

plakát

The First Time (2012) 

Už už to vypadalo, že se vyhneme zbytečným kýčům a klišé díky hlavní hrdince a oni to tak zmrší v druhé polovině. Nicméně já jsem překvapivě spokojená, film se mi jako celek líbil, takže za mě 75%.

plakát

Texas Roadside Massacre, The (2012) odpad!

Wow, nic lepšího jsem už hodně dlouho neviděla. Vřele doporučuji všem, kdo si chce procvičit ostřejší slovník. Z hereckého výkonu naprosto vymleté transexuální blondýny a jejího/jeho přítele vidláka Ivana se budu ještě dlouho vzpamatovávat aneb horší herce už snad ani najít nejde. Korunu tomuhle skvostu nasadil Fester, který si pravděpodobně odskočil z Addamsovy rodiny zavraždit pár vyleštěných hlav.

plakát

Wolf Creek 2 (2013) 

Naprostý nářez, který se s jedničkou snad ani nedá srovnávat. Pátá hvězda vyloženě jen za Mickův hudební koutek.

plakát

Antikrist (2009) odpad!

Ten pocit, když se na dotyčný film hrozně těšíte, šetříte si ho, odkládáte stále na později a ono se z toho nakonec vyklube epická tríčovina. Jó, to nasere.

plakát

Hlas Česko Slovenska 2 (2014) (pořad) 

Jasně, dejte tomu všichni odpad už jen z principu, protože se asi bude jednat o jednu z dalších, trapných, bezedných, pěveckých soutěží. Jasně, dejte ho tam jen tak z prdele, protože už dopředu přece všichni víme, že to bude sračka. Opravdu intelegence letícího plexiskla. Nebýt špičkového disko káliče Davida, dám klidně plný počet hvězd, protože jsem se skvěle bavila. Tak a teď můžu slavnostně dostat nasráno do držky a poté skočit do zdi, i když jsem na to teda čuměla bez péra v ruce.

plakát

Let Me Help You (2014) (amatérský film) 

Příště ať spolu "herci" komunikují radši pantomimou nebo morseovkou. Ano, až tak zlé to bylo. Zbytek jedna nekonečná, neoriginální, žíly trhající nuda, které ani závěr nepomohl. Jedna červená za hudbu.