Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (136)

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Na knížky moc nejsem. Ačkoli klasický Suchet hraje poirota skvěle, teď se mi zalíbil i branagh. A musím pochválit i krapet akčnějšího a zábavnějšího ducha nového poirota.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Je to jak parodie na avengery nebo dc. Prve byla solovka mega ještěrky a teď chlupatej hulk. A pak se ještě porvou mezi sebou. super. Ale byl jsem nadšenej. Chyběl už jen the rock.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Nevím co se ostatním na filmu nelíbí. Já jsem hru nehrál, ale kdyby to bylo jen o té hře tak by to bylo asi úplně stejné hodnocení jako teď. Ano některé až umělé pohyby při akci: např. lezení po hydraulické ruce na střechu, nebo v úvodu při honičce dvou povozů, ale to patří ke hře ne? A co se týče michala tak ten si myslím že splnil roli naverbovaného a nic netušíciho dobře. líbilo se mi to

plakát

The Angriest Man in Brooklyn (2014) 

what the hell. Po úvodní scéně jsem se začal těšit co se ještě potentuje. Give me a number number number. Nasranějšího člověka si nedovedete představit. zbývá mi půl hodiny a on ze sebe láme fffffffffffffffffffffffffffffffujichu, která se bude nabíjet 4 hodiny? běž do pr*****. za mě je to určitě poutavý film, který je třeba dokoukat až do konce.

plakát

Domácí péče (2015) 

Krásné české komediální drama. Bolek je prostě svůj. Ten aby si nedal panáčka. Mrzí mě tak malé hodnocení. Přelívání koupené pálenky do jakože vykopané láhve naschvál zašpiněné od hlíny. JE TO ZE ŽIVOTA.

plakát

Špinavý trik (2013) 

Dobrej film. Dalo se na to koukat. Jak na konci vyběhli s Cooperem.Rozhodně to nebylo špatný.

plakát

Dvojník (2013) 

celkem zvláštní film. Chvílema jsem ho chtěl vypnout,ale vydržel jsem a dočkal se konce. podruhý už asi né.

plakát

Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny (2013) 

Nechci tomu filmu nějak ublížit, určitě se někomu líbil víc než mě a čsfd je od toho aby se každý vyjádřil. Moc mě bavila první historka a docela mě překvapilo rozuzlení té jak hledá svou ženu. Ale jinak to za moc nestálo.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Až vyjde měsíc a teď grandhotel. Zajímavé scény.. vůbec mi nevadí že odskočí do jiné pak se zase vrátí. I humor je odlišný. Hlavně to kreslené pozadí ve hrané scéně to se mi líbí. Nejvíc mě bavil asi dabér adriena brodyho vydra. Už sem ho slyšel v pulp fiction a jeho hlas je legrační.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Líbilo se mi to. už jen fakt že Matt musel hodně zhubnout. A Jared byl taky dobrej.

Ovládací panel
2 body