Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (885)

plakát

Ďábel nosí Pradu (2006) 

Skvělí herecký výkon M. Steepové. Film poukazuje na dnešní ženy , které chtějí za každou cenu dosáhnout skvělé kariéry , ale neuvědomují si kolik krásných věcí tím ztrácí. Jinak je film průměrný , ale koukatelný.

plakát

Děsnej doják (2006) 

Děsná hovadina ,která byla přeplácaná.Jediný co se mi líbilo byla přeměna hlavní hrdinky za okouzlující dámu.

plakát

Divočina (2006) 

Velice to připomíná Madagaskar.Příjde mi to jako , když scénáristovi zadali slohovou práci o předělání animovaného filmu Madagaskar.Pro malé děti je to drsný příběh a dospělí to odradí.

plakát

Doba ledová 2: Obleva (2006) 

Super,super,super.Veverka opět nezklamala.Hlavně bylo dobré jak bojovala s piraňami.Mamutka ,která tvrdí ,že je vačice bylo dost ujeté.

plakát

Dobrý ročník (2006) 

Odpočinkový film , který vás i hned v první minutě dostane a nebudete se moci od něj otrhnout.R.Crowe - skvělí herecký výkon.R. Scott zase předvedl , že je mistrovský režisér.

plakát

Dr. Dolittle 3 (2006) 

Je pravda , že tento třetí díl je nejslabší , ale pro děti je to pěkná pohádka o zvířátkách na farmě.

plakát

Experti (2006) 

Ne , ani tentokrát se bohužel nejedná o chytrou a vtipnou komedii o mladých a pro mladé.Tahle teenagerská komedie je prostě mizerná.

plakát

Fimfárum 2 (2006) 

Ještě lepší než první díl.Je to pohádka pro dospělé.Příběhy jsou napínavější , drsnější a hlavně propracovanější.Skvěle jsme se u loutek bavili.Mohu doporučit.

plakát

Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (2006) (TV film) 

Toto pokračování je opravdová slabota.Čekala jsem daleko více akčních scén , fantazie a napětí.Souboj strýce a Flynna mi připomněl scénu z Hvězdných válek. Některé scény jsou vybrakované z jiných filmů.

plakát

Garfield 2 (2006) 

Je to spíše komedie pro malé děti.Komedie je plná zvířátek , kteří brání svého Prince.Podobná komedie jako je Dr.Dolittle 3.