Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (885)

plakát

Hadi v letadle (2006) 

Drsňácká hláška Samuela L. Jacksona je nejskvělejší :"MÁM ZKURVENÝ HADY VE ZKURVENÝM LETADLE!" Jinak skvěle odvedený film , který je zábavný a hlavně plný výborných scén.Některé scény jsou opravdu nechutné.Nejvíce mě pobavila scéna s anakondou.

plakát

Hledáme Ydol (2006) 

Režisér snímku Paul Weitz opět nezklamal.Na Prcičky to nemá , ale i tak Vás komedie mile překvapí a pobaví.H.Grantovi byla role šitá na míru , byl perfektní.

plakát

Hory mají oči (2006) 

Podařilo se. Remake se stal lepším a hlavně drsnějším než originál.Což se v dnešní době málo kdy povede.

plakát

Jackass 2 (2006) 

Film (seriál ) je určen jen pro silné diváky s dobrým žaludkem.Děs a hrůza , velice je to morbidní a nechutný tento film (seriál ).Jak si někdo probůch může nechat na sebe třeba vylít fekálie to mi rozum opravdu nebere.

plakát

Jak se krotí krokodýli (2006) 

Nenáročná filmová komedie , která jakoby navazuje na velice slavné televizní inscenace Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny.Film je vtipný a hlavně zábavný.Myslím si , že M.Poledňáková se nemá za co stydět.

plakát

Jen trošku štěstí (2006) 

Romantická komedie , která není vůbec romantická a ani vtipná.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Skvěla komedie , která mě pobavila.Adam Sandler to u měl zase perfektně zahrát a hlavně si roli vychutnal.Takové dálkové ovládaní bych opravdu nechtěla.Některé gagy byly opravdu skvostné.Pejsek a kačenka byla pěkná vsuvka ve filmu.

plakát

Lemra líná (2006) 

Romantická komedie , která není nijak zajímavá.Lemra lína je spíše producent co to napsal , protože příběhu chybí zábava a pořádná romantika.

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Velice dobře zpracovaný film.V některých okamžicích mi to připadá jak kdyby to bylo skutečné.Musím přiznat ,že při shlédnutí tohoto filmu mi běhá mráz po zádech.