Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (885)

plakát

Zamoření (2006) 

Bláznivá vyvražďovačka s podivným koncem.Tento film by mohli pouštět v Americe ve školách.Hlavně mi to připomíná horory - Kukuřičné děti a Městečko prokletých.

plakát

Zástupce velitele (2006) 

Propadák.Špatný zvuk , obraz a i titulky jsou z hrubkami.NIC MOC FILM .....

plakát

Zavaleni (2006) (TV film) odpad!

Něco tak podprůměrného natočit je děs.Jak někdo mohl tento film vůbec sponzorovat.Zavaleni nespadají ani do béčkových filmu.

plakát

Žena ve vodě (2006) 

Taková pohádka pro dospělé.Musím připustit , že některé scény jsou velice pěkné.Ve filmu mi chybí více tajemna a napětí.

plakát

16 bloků (2006) 

Ve filmu je ideální poměr nejen napětí , ale i akcí a humoru.B. Willis v roli utrápeného alkoholika Jacka byl perfektní.Podle mě je to film , ke kterému se rádi opět vrátíte.16 bloků Vás pobavý.

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Vtipná duchařská a romantická komedie plná drobných "kiksů ".Hodně mi to připomíná v některých momentech film Duch s P.Swayzem.Herecký výkon R.Witherspoon byl okouzlující.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Aeno Flux nabízí skvělou vizuální podívanou a dokonale natočené akční scény.Námět vychází z velmi vydařeného animovaného seriálu.

plakát

Batman začíná (2005) 

Další z dobře natočených Batmanů.Opět se vrací tajemná a temná atmosféra , která dodává kouzlo celému filmu.Už se těším na další pokračování.

plakát

Constantine (2005) 

A Stormareův satan je opravdu štramák.Komiksový film , který mi připomíná více filmů najednou do sebe splácaných.K.Reeves v hlavní roli byl báječný.Nekuřte jinak přijdete do pekla !!!!!

plakát

Dnes zemřeš! (2005) odpad!

Zakažte už někdo S.Seagalovi natáčet filmy.Všechny filmy z poslední doby jsou propadáky.Tento film není vyjímkou.Je trapný a hlavně velice nudný.