Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Surfařka

Surfařka (2011)

Film se odehrává v nádherné havajské přírodě, uprostřed nezkrotných vln. V hlavní roli AnnaSophia Robb, která už od mala surfuje se svou kamarádkou Lorraine Nicholson. Ale jednoho dne Annu při surfování kousne žralok a na zbytek života ztratí ruku. Po delší době se ale zvedne z úplného spodku a začne zase surfovat s přesvědčením, že může vyhrát soutěž, do které se přihlásila. Celí film je natočen podle skutečné události Bethany Hamilton, kterou hraje Anna. Můj názor je ten, že je to pěkně povedený film na večery u televize s rodinou.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Andy Dufresne se jednoho dne dostane do nevině do vězení, kde si ale udělá dobré jméno počítáním dní, a to i pro ředitelé věznice. On ale celou dobu plánuje útok. Posloužilo mu ktomu malé geologické kladívko, kterým vykopal díru přes tlustou zed věznice. Je to velmi povedený film a zaslouží si podle mě druhé místo.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tento film je dokonalí. Chlápek, kterému se všechno povedlo a přitom moc IQ neměl. Při každém zhlédnutí mě dojme a myslím, že nejsem sám. Podle mého názoru by měl mýt první místo jak v oblíbenosti, tak jako nejlepší film. Každý by se měl podívat, lepší film nenajdete.

Čtvrtý druh

Čtvrtý druh (2009)

Skvělý film, u kterého se člověk, co má rád nadpřirozené bytosti nenudí. Parádní příběh, který je okořeněn videi, které jsou údajně pravé. Každý na to má jiný názor, ale ať je to pravda nebo ne, film je to skvělí.

2012

2012 (2009)

Představte si, že předpovězeny konec světa se vyplnil a začala se přepólovat naše země se strašnými zdrcujícími zemětřeseními a povodni tak silnými, že vlny dosahují špičky Himalájí. Sní to neuvěřitelně, ale od toho jsou filmy, aby z neuvěřitelného se stalo skvělí katastrofický sci-fi film. Moc procent sice nepobral, ale jsem toho názoru, že kdo ho neuvidí, má životní mezeru.

Most do země Terabithia

Most do země Terabithia (2007)

Film je o klukovy (Jess), kterého na škole nikdo nemusí. Jednoho dne se vedle jejich domu nastěhuje holka (Leslie). Oba se kamarádí a začnou chodit do lesa, kde se zhoupnou provazem, pověšeným na strome přes potok. Najdou si bunkr a s vysokou fantazií si začnou hrát na krále a královnu jejich světa, o kterém ví jen oni dva. Pohodová rodinný film se smutnou příhodou.

Osudové léto

Osudové léto (2002)

Snažil jsem se najít nějakou chybu, ale tento film je dokonalí. Už od samého začátku jsem se nenudil a to je co říct, protože většina filmů má nudný začátek se skvělým koncem. Tady je skvělí začátek a ještě lepší konec s neuvěřitelně nádhernou vlnou. Jde vidět, že na filmu si dal někdo hodně záležet a neodflákl to, jak většina režisérů.