Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (339)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Tenhle film nejde moc popisovat, ten se musí vidět :-) Je to směs komedie, psycha, dramatu a trochu tajemna. A zřejmě právě tenhle originální mix na mě udělal dojem za 5*.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (1972) 

O tomhle filmu slysim uz leta. Spise jako o takovem tom filmu, co se "musel" povinne sledovat ... ale pustil jsem si ho pred tim, nez se podivam na zpracovani zpracovani z roku 2015. A vysledek? Ze zacatku jsem si myslel, ze to vubec neni valecnej film ... spis jen fajn romanticka vec. Ale v pulce prvniho dilu a dal se to rozjelo. Zadny klise o sovetskym svazu. Ale cista starost starsiny o svereny vojakyne ... statecnost ... hrdost ... povinnost ku vlasti ... a u zaveru jsem zamacknul slzu. Musim to doporucit. Za ty 3 hodiny to vazne stalo!

plakát

Americká panna (2009) 

Samozřejmě naprostá oddychovka po americku :-D Ale zasmál jsem se solidně! :-)

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Když si Zdeněk Pohlreich odpustí sprostá slova a povýšené chování, je to zajímavý pořad :-)

plakát

Antebellum (2020) 

Kdyby to tak bylo jinak uchopeny ...

plakát

Argo (2012) 

I když se většinou na režisérské počiny herců dívám se skepsí, tentokrát musím opět uznat, že jsem se zmýlil - tak jako v několika málo dalších případech. Bena je nutno pochválit. Napínavý příběh na pravdivém základu, kde si výjimečně USA nepřivlastňuje celou slávu a zásluhy, který dokáže zajímavou formou přiblížit úsek dějin v současnosti asi nejsledovanější části světa.

plakát

Avatar (2009) 

Ani jsem si nezpozoroval, že uběhly téměř 3 hodiny :-) Nemá smysl popisovat, to se musí vidět! Můj oblíbený boj slabších proti silnějšímu, povstání, spojení vojsk, zapojení nečekaných posil ... Nejde jinak než za ***** :-)

plakát

Avengers (2012) 

Spousta hrdinů a spousta akce :-) Nebylo to tak unylé jako Liga výjimečných, bylo to opravdu akční a zároveň vtipné. Ovšem mě to nejvíce postavilo na nohy při útoku nepřátelské armády z vesmíru! Od té chvíle jsem už měl konečně husinu :-)

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Sice mám pocit, jako bych umlácenej množstvím bitek a akce obecně, ale ... o tom to asi je :-D A evoluce, UI apod. ... to na mě prostě působí :-) I ten rádoby humor.

plakát

Báječný hotel Marigold (2011) 

Nádherně se prolínající životní příběhy skupinky seniorů s porcí výtečného britského humoru. Vše s naprosto výtečnou akcelerací, dojemnými okamžiky a hlavně výtečnými herci.