Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (339)

plakát

Můj andílek (2019) 

Další film ze škatulky "nebylo mi příjemný to sledovat, ale nemohl jsem se odtrhnout" :-) Bylo mi trapně a stydno za Lizzie, ačkoliv jsem jí měl zřejmě litovat. Ale ten průběh toho, jak se chovala k synovi a jak nevybíravě a bez skrupulí pronásledovala svou domnělou zesnulou dceru, byl tak dobře udělanej, že ačkoliv se mi u toho kroutily prsty u nohou, musel jsem se dozvědět pravdu, stejně jako ona.

plakát

Já, Victor (2020) (seriál) 

První "gay" seriál, kterej jsem měl možnost vidět (a doufám, že v tom budu mít možnost pokračovat). Dobře, zase jsme na střední škole, problémy, které tu postavy řeší, nemusí sednout každýmu, právě proto, že jde o ty první lásky, "vyoutování", obvyklé problémy v rodině, jako krize rodičů a vlastně problémy, u kterých až později člověk zjistí, že to vlastně žádný problémy nebyly :-) ALE, všechno na mě působí tak nějak mile, bez extrémů (bez pocitů úzkosti z důvodu vžívání se do postav), že každej díl ze zatím dostupných dvou sérií bylo radost sledovat. Nemluvě o nějakých sympatiích k jistým postavám ;-) Divil bych se, kdyby si tu každý nějakou "favorite character" nenašel ;-)

plakát

Dům z písku a mlhy (2003) 

Snad od začátku do konce filmu jsem cejtil úzkost, zoufalství a za obě strany, jak Kathy, tak rodinu Behrani, křivdu. Vlastně mi nebylo příjemný tenhle film sledovat, ale byl tak dobrej, že jsem se nemohl odtrhnout. Ani mi nepomohlo uklízet při tom nádobí z myčky. Byla to síla.

plakát

Sexuální výchova - Série 3 (2021) (série) 

Tuhle sérii jsem slupnul jako malinu :-) Jel jsem díl za dílem a prožíval to jak malej kluk (což pořád uvnitř bohužel jsem). Mám dojem, že mě nenudil ani jeden díl. Samozřejmě, u mě hraje roli, že mám slabost pro filmy z prostředí středních a vysokejch škol, což nemusí bejt pro každýho. Stejně tak, jako ještě víc kladenej důraz na sexuální menšiny a problematiku LGBTQIA než v předchozích sériích - to u nás sice není úplně mainstreamový téma, ale ve VB se s tím potýkaj tak trochu víc, takže bych to nebral tak, že nám tohle vnucujou. Chce to nadhled :-) Pak je zábava zaručená.

plakát

Chlast (2020) 

Příhodný film. Ze začátku jsem se obával (krom pomalého rozjezdu), že alkohol bude vykreslovanej jen pozitivně (což na mě v závěru ten dojem udělalo), ale v průběhu byl "démon alkoholu" a závislosti vykreslenej dost realisticky. A tudíž, že je to problém, když se pití stane nezvladatelný a začne ovlivňovat mě, okolí, zaměstnání.

plakát

Major Grom: Morový doktor (2021) 

Tohle byla taky překvapivě příjemná záležitost, bavil jsem se. Jen by to nemuselo mít přes 2 hodiny. Bylo to vtipný, triky byly fajn. Zajímavej námět byl i "hon na oligarchy".

plakát

Den co den (2018) 

Rozhodně mě tenhle film překvapil, hlavně tím inovovaným nápadem, o probouzení v jiném těle, které tu probíhá krapet jinak než třeba ve filmu Mezi námi děvčaty (2003) Jasně, jsou tu pro někoho klišé z "teenage" filmů, ale zrovna ty já mám rád, ale tady to v kombinaci s dobrým zpracováním a nápadem vypadá líp, čemuž téměř odpovídá i hodnocení.

plakát

Dámy v černém (2018) 

Vlastne mi prijde, ze to ani o nicem moc neni ... ale je to tak hezky natoceny, takova pohadka pro odrostle :-)

plakát

Vražda na jachtě (2019) 

Nebejt tam Jennifer, byl by to pruser. Ale byla tam 😁