Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

I přesto jak je to staré a jak já jsem starý, stále mě ten příběh dokáže vtáhnout!

plakát

Rozkoš (2013) 

Surrealistický film o mladé ženě živící se střihem videa. Miluje chlapa, který s ní občas spí, ale nechce vážný vztah. Přesto ji každodenně píše banální esemesky, které v ní vyvolává pocit, že ji miluje. Děj je hodně myšlenkový, kamera a střih jsou na velmi slušné úrovni.

plakát

Fracek (2011) 

Mladou holku opustí její opilí rodiče a tak se rozhodne jet do Vegas. Tam ale nedojede, protože narazí na špatné lidi... Chloë je skvělá herečka, jen ten děj je trochu slabší.

plakát

Catch .44 (2011) 

Snaha přiblížit se filmům od Quentina Tarantina, ale děj je slabý. Zajímavé prolínání závěrečné scény s předchozími ději, které závěrečnou scénu postupně vysvětlují. Skvěle zapadající hudba.

plakát

jOBS (2013) 

Hodně velké skoky v ději bez většího vysvětlení a pak zdlouhavé a zbytečné scény. Pro větší pochopení Jobsova života doporučuji radši film "Piráti ze Sillicon Vally" nebo rovnou přečíst knížku o něm.

plakát

Newyorská romance (2013) 

Ztroskotalý hudební producent (Mark Ruffalo) po letech konečně najde talent, který tak dlouho hledal. Skladatelka Gretta (Keira Knightley) se nakonec nechá překecat ke spolupráci. Jenomže producent nemá peníze na studio a tak natáčí celé album různě po NYC. Ukázka toho, že na skvělou musiku není potřeba drahých hudebních studií. Děj má spoustu zlomových bodů, které bych jako divák nečekal. Skvělé používání živé i statické kamery.

plakát

Cavemen (2013) 

Od začátku je jasné, jak to skončí. Holka a kluk jsou velcí kámoši a že se milují zjistí, až holka začne chodit s někým jiným. Kluk se to pak na poslední chvíli snaží zachránit. Hodně romantiky.