Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (608)

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Proč blikali tou oblohou ? K čemu vedl ten odpočet ? Proč Země a ne třeba Jupiter ? Když umí cestovat vesmírem a mají teda tu technologii, proč neletí na jinou planetu (známý fakt že obyvatelných planet musí být jen v naší galaxii miliony a určitě pro ně vhodnější) Kde se tu vzaly ty helmy ? Proč zabíjely ty vědce ? Sakra kde vzaly technologii na tu hru (a bavme se klidně o těch milionech Ptb co musí mít aby to rozjeli) Proč to nemá konec ?

plakát

Krvavá stovka (2024) 

Člověka až mrazí, kolikrát z takových věcí a i přes to že se jedná o "zvěrstva" které se odehrávaly během válek (jakých koliv) tak na to stejně všichni fascinovaně hledí.

plakát

Madam Web (2024) 

Ještě někde v půlce filmu jsem neměl tušení proč se na to mám dívat, co je mi tu vyprávěno a proč by mě to mělo zajímat.

plakát

Mladá dáma (2024) 

Pokud jsem to pochopil správně - což asi ne - tak se ten princ, ženil asi tak 6x ročně ? Soudím podle těch asi 54 jmen co byly v jeskyni. No nic. Millie neumí hrát, todle poleno mi tam přišlo úplně zbytečně natlačené na sílu, kvůli jménu. Příběh je celý divný, půlka nedává smysl (ani když je to pohádka) a celý ten zádrhel je jak kdyby to vymyslelo dítě po přečtení Eragona. Něžná princezna seká dřevo, protože je v království asi jediná kdo umí obstarat oheň, král a královna klidně nechaj dcerku prvnímu hovadu i když tuší že to celé smrdí, království je plné hajzlů a šmejdů ..... Kdo tohle schválil ? Drsná drsňačka z drsňákovic si může podat ruku s Xenou, což docela jednoho zarazí když k tomu drsňáctví nevedou žádné náznaky - přechod z princezny v zabijáka je jako lusknout prstama (u Princezny nám alespoň ukázaly že má tréning ale tady prostě nic) Bonus je že to vypadá hezky, má to pohádkovou atmosféru a je do toho zapletený fantasy. Takže 2-3. Dám asi 3, přece jen se na to dívá líp než na spoustu jiných věcí.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Jelikož to vylezlo onlajn tak jsem to zkoukl. Teda nezkoukl. Po 20 minutách jsem to postrkoval takže jsem to dal za cca 50 minutek. Tuna klišé - jsme ti zlí a aby bylo jasno že jsme ti zlí hned budeme zabíjet protože jsme zlí - my jsme chudí farmáři ve světě kde se technologiema skáče z planety na planetu ale my ji nechceme, takže budema tahat pluh ručně ....... tuna zpomalovaček (pustit to běžnou rychlostí, má film jen 80 minut) drsná drsňačka  s tajemnou minulostí ..... vypadá to nudně, je to roztahaný na nesmyslnou stopáž, všechno vypadá hloupě, neprakticky, nevěrohodně, špinavě (ano budoucnost je buď sterilně bílá nebo hnusně špinavá, podle toho kdo film točí) a hlavně je to nudně nudné. A to je proboha jen půlka příběhu. Nemám tušení co na tom pochválit protože triky/CGI jsou opět schované za tmou, nebo písečnou bouří. A jinak není chválit co.

plakát

Tajná centrála (2022) 

Netuším proč má kdo zapotřebí pořád točit tyhle, řekněme zajímavě pojmuté, filmy dětským stylem tupých neandrtálců v dospělých tělech a nadprůměrně geniálně dokonalích dětech. Už po 30 minutách jsem vysloveně trpěl protože to prostě nefunguje. Vzdal jsem to po hodině a fakt nemám sílu podobné věci dokoukávat. Kromě velmi slušných PÍSÍ triků to je hromada tak klišovitých klišé a tak trapného trapna že se styděly i děti a dcera prohlásila že chudáci ti herci že v tom musí hrát. Netuším kolik Owen dluží peněz ale tohle ponižování si mohl odpustit. Jedinej kdo tu zkoušel něco předvést je Walker Scobell a to je dítě. Holky byly na pěst úplně všechny. Fakt netuším kdo si pořád myslí že tyhle věci budou vtipné.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Arnold to oproti Slyovi bere až moc vážně a až moc to celé strhává na sebe. Je sice pravda že ho asi většina lidí měla raději než "Ramba" ale to nic nemění na tom že tohle povídání mi přišlo méně kvalitní než Sly.

plakát

Sly (2023) 

Je velká škoda že se podobné dokumenty nedělají o všech těch hercích co byly (a vždy budou) zapsáni zlatým písmem na chodníku slávy. Chtěl bych v podobném duchu - Lundgrena, Norrise, AlPacina, Hankse, Nicholsona, Eastwooda ......  V porovnání s Armoldem, si bere vítěznou trofej Sly.

plakát

Pastýř (2023) 

Přečtěte si knihu. Ten film nemá v této stopáži co vyprávět. Půlka knihy v podstatě chybí a je to celé silně zkrácené. 2 hvězdy za to že si uvědomily že roztáhnout to na 3 hodiny by byl nesmysl a zvolili krátký formát.

plakát

Šťastný nový rok (2019) odpad!

Čím více vidím českých romantických komedií (nebo spíše filmů celkově) tím více je mi smutno z toho že takové hlouposti ještě podporuje vláda. O to více takové filmy sráží přítomnost hezkých slečen, ze kterých takové filmy v drtivé většině dělají hloupé až negramotné nesvéprávné husy. A přitom se jedná o slečny u kterých doslova cítíte že by si v realitě o někoho jako Prachař, neopřely ani lyže.

Ovládací panel
3 body