Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (610)

plakát

Africké královny - Královna Kleopatra (2023) (série) 

Nebudu se ani pozastavovat nad tím že by tvůrci potřebovaly pár přes hubu za to koho obsazují a budu se držet (velice vážně) toho o čem to má být. Půlka je vymyšlená blábolivá snaha ukázat že faraoni byly zrůdy s evidentně mocenským komplexem a ještě navíc dědičným, čtvrtina je vyloženě cucání si teorií z paty kdy toho řeknou asi tolik jako politik v projevu národu před volbami a ten zbytek jsou jakž takž podložené teorie které se snaží alespoň trochu naznačit že jsou pravdivé ale tvůrcům jdou přes pysky těžko protože je to nuda a nudu nikdo nechce. Očima rasisty je to odpad, očima zvědavého člověka je to tak na 2 hvězdy protože drtivou většinu faktů už asi zná a ty lži umí odhalit, očima neznalého který ví houby o tom co je faraon a proč postavil kdokoliv ty hromady kamení, je to na nějaké 3. Viděl bych to na 2 ale s tím že mě dost vadilo to obsazení a ty vymyšlené kydy.  Mě je fuk že bude jednou všechno jenom černý, to už jsem si zvykl a můžu jen litovat děti a vnoučata v čem budou žít ale sakra už toho černýho vřískání  a sraní se do všeho bylo dost.

plakát

Agent Cody Banks (2003) 

Mladý James Blond. Tak dětské až jsem začal panikařit že nemám udělané úkoly do školy. Ty 2 hvězdy jsou za pár situací které bych si jako mlíčňák taky asi užil.

plakát

Agent Cody Banks 2 (2004) 

Tohle teda moc nevyšlo. Už ten první film stál za prd - i když pár lepších chilek se našlo - ale tahle nudná dvojka je opravdu už na odpad. Přesto dám jedno mrknutí za ty holky na které je hezký pohled.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Houpačkový efekt špatných a dobrých dílů je tady neustále aktivní. Nemá to moc co nabídnout, a když už něco nabídne, tak to je nabídnuto špatně ( episoda se SIF, byla fakt hrozná ) Coulson by měl být tahounem celého seriálu ( když je seriál postaven hlavně na jeho teamu ) ale prostě tím tahounem není. Závěr první série, sice dal pár odpovědí, ale přesto se nenašlo všechno co by divák očekával že se vysvětlí. Budu schovívavý a udělím 3 bodíky.

plakát

A je to naše! (2017) (pořad) 

Ze zvědavosti co se zase vylíhlo v těch pomatených palicích, jsem se na to teda podíval. A zjistil jsem že za těch xy let co se snaží vymýšlet nové a nové pořady, se vůbec nic nezměnilo. Blažek je jeliman který to talčí na křivou hubu a vážně je tam jakvyhaslá celebrita v posledním tažení. Soutěž je nezajímavá a nudná. Hodnotit nebudu.

plakát

Akce Pelikán (2000) 

Dost pohodová komedie o pár staříkách kteří si jen chtěly užívat ve svém klidném místečku. Docela jsem se nasmál a to už se mi dlouho nestalo. Dávám 4 rozesmáté smajlíky. Dreyfuss a Reynolds tomu kralují jak v žádných jiných filmech - a to pozor, Reynolds není zrovna můj oblíbený herec.

plakát

Akta X - Série 10 (2016) (série) 

Po prvním dílu následuje zklamání. Počkám z hodnocením na víc dílů, ale naději mám pramalou.

plakát

Aladdin a lampa smrti (2012) (TV film) odpad!

Že já si ale vždycky na noc vyberu nějaký zajímavě znějící titul, který láká na dobrodružství, a vyleze z něj taková kravina že to není možný. Tady se prostě nedají ocenit vůbec žádné věci. Ani herečky ženského pohlaví, protože co do krásy jsou sice trochu nad normálem ale co se týká herectví je to velká hrůza.

plakát

Aliens vs. Avatars (2011) odpad!

Proč někdo točí takové filmy ? Tohle přece nemůže nikdo myslet vážně už při psaní scénaře. Vždyť musí tušit že je to nesmyslná slátanina, která nezaujme vůbec žádnou skupinu lidí. Jestli hodnocení odpad, je bráno jako to nejnižšší patro hodnocení, tak tímto filmem se dostáváme k možnosti že existuje i sklepní prostor.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Jde vidět že pokud má Rodriguez za prdelí dozor, dokáže zajímavé věci. Posouvání hranic CGI je zase o kousek dál. Neznám originál a ani neznám ty mangy, anime, atd, takže nemůžu srovnávat, ale tady mě ten svět bavil a bylo zajímavé sledovat vývoj postavy. Alita je zajímavá, takže si tu předlohu asi zkusím vyhledat.