Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (936)

plakát

Spolu (2022) 

Velmi dobrý film, výborný Štěpán Kozub.

plakát

Víly z Inisherinu (2022) 

.... "A pokud se nezabili, žijí na venkově dodnes".....

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

Příjemný film, nejvíce herecky zaujala Ivana Uhlířová jako autistická žena.

plakát

Šarlatové písmeno (1995) 

"Jak jsou si blízko láska a nenávist." "Kdo má právo říci, co je to v očích božích hřích?"

plakát

Do hlubiny (2005) 

Není to bůhvíjaký film a scénář, ale jako příjemná oddychovka, na kterou se krásně dívá také díky Albě a Walkerovi, dobře poslouží. Hodnotu vidím především v krásném natočení podmořského světa a technice hledání pokladu a nechybí ani napětí.

plakát

Osm hor (2022) 

Čekala jsem mnohem více, za mě hodně nadhodnocený. Filmu jsem nevěřila a nedotkl se mě. Nezanechal žádné emoce ani extra dojem. Souhlasím s komentářem POMO.

plakát

Na divoké vlně (2012) 

Za mě nadhodnocený film, moc se mě nedotkl. Mnohem kvalitnější, lepší, důvěryhodnější a dojemnější se stejnou tématikou je film Surfařka.

plakát

Stud (1967) 

Jo jo, to ještě byly filmy, které měly smysl, hloubku, úroveň a pravdu. Mám ráda trezorové filmy,  nikdy nejsou šlápnutím vedle.  Velmi chytrý film, který stojí za zamyšlení a je podstatou platný v kterékoliv době. "Přece se nikdo nebude šťourat v tom, že sovětskej mák nevzešel." 😅 "Kde jsou ty čistý lidi?" "Proč ty lidi tak strašně mlčeli? Styděli se." "Někdy udělá člověk pro věc víc, když včas odejde."

plakát

50x a stále poprvé (2004) 

Sandler hraje a chová se jako dement a nechutně přehrává. Casanovu mu vůbec nevěřím.  Na víc jak 3* to nemá ani náhodou. První půlka hodně slabá, druhá o dost lepší.