Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Desperado

Desperado (1995)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů, kořen Antonio Banderas, sexy Salma Hayek a vtipálek Steve Buscemi pohromadě dávají tomuto snímku šťávu. Navíc vše doplňuje fantastická muzika. Má to spád a nudit se určitě nebudete, milovníkům akčního žánru doporučuji!

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Toto je moje srdcovka, na Vykoupení se můžu dívat pravidelně každý rok a pořád se náramně bavím, super herecké výkony, prostě špička:)

Sexbomba od vedle

Sexbomba od vedle (2004)

Když se na to podívám znova a zase, tak se mi to líbí čím dál tím více! Někteří by to zařadili do kategorie průměrného výplachu pro náctileté puberťáky, ale já ten film fakt miluju, možná i proto, že jsem pořád náctiletý puberťák:))) Elisha je opravdu k sežrání, Emile Hirsch odvádí slušný výkon a oba dva se dobře doplňují, bravo! jeden z mých oblíbených filmů.

Ples příšer

Ples příšer (2001)

Proč dostala Berryová oscara, to mi fakt neleze do hlavy. Určitě jsme mohli v roce 2001 vidět i lepší ženské výkony a že ho nedostal Thornton, to by mě taky zajímalo. Předvedl tady opravdu skvělý výkon a jeho proměna v chování během celého filmu je vynikajícím způsobem zahraná, oscar jako vyšitý za nejlepší mužský herecký výkon roku!!!

Šest dní, sedm nocí

Šest dní, sedm nocí (1998)

Jedna z mých nejoblíbenějších komedii, krásné prostředí, Forďák předvedl svůj skrytý komediální talent, okouzlující Anne Heche, která vůbec nemá malé prsa a malý zadek:) v klasické roli trouby Ross z Přátel a menší cameo si zde střihnul i Danny Trejo v roli piráta a navíc ještě sexbomba Jacqueline Obradors. Vynikající směs humoru, napětí a akce, skvělý biják pro dlouhý zimní večer, který vás určitě zahřeje.