Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (89)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Na mě až moc zbytečných scén, které sice byly působivé, ale byly cítit prvoplánovostí. Příliš dlouhé, táhlé a celkově nevýrazné.

plakát

Baahubali: The Beginning (2015) 

Epická fantasy superhrdinovka na kari smíchaná se Stardance. Nevím jestli jsem se měl víc divit nebo se smát, ale když se na to člověk podívá s nadhledem, tak tam najde dost povedených momentů. Nicméně jsou vykoupeny spoustou dalších wtf chvil, které spíše pramení z kompletně jinak kulturně postaveného snímku než na který je středoevropský divák zvyklý.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Příliš roztahané, příšliš neurčité... Do filmu bylo nacpáno více než kdy člověk dokáže pobrat - tady je to bohužel v negativním slova smyslu. Soundtrack výtečný, volba White Stripes mne fakt potěšila.

plakát

Fargo (1996) 

Filmová povídka, kde domino efekt je dotažen ad absurdum. Atmosféricky styl, perfektní zvukové vjemy a přímočarý přístup, z filmu udělaly příjemnou podívanou.

plakát

Invaze (2007) 

Celkem zajímavý snímek, dramtický dostatečně, nicméně plochý závěr to hodně srazil. Nicole Kidman je fakt kus.

plakát

Kung Fu Panda 3 (2016) 

Povedené zakončení série (doufám). Nic převratného nepřinesl, smál jsem se dost a překvapivě to mělo hlavu i patu.

plakát

Fargo - Season 1 (2014) (série) 

Surová, ironická a hlavně poutavá. To přesně vystihuje celou tuto sérii, stejně tak jako postavu Lorne Malva. Asi nejlépe napsaný a zahraný charakter, který jsem měl možnost vidět za posledních deset let.

plakát

Fargo - Season 2 (2015) (série) 

Pojato kompletně jinak než první série, pomalejší rozjezd, více přímočarý přístup a méně absurdit a černého humoru. Dialogy perfektní bohužel jen u některých postav (Mike, Hanzee, Dodd), ostatní měli své vrcholy i pády. Jediné co mě fakt zarazilo bylo zakončení, tam to bylo vyloženě - možná úmyslně, kdo ví - nedotáhnuté.

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Srovnání filmu a seriálu se dá nejlépe připodobnit tomu, že film je novela a seriál román. Komplexnost seriálu je neskutečná a i bez předchozí zkušenosti se dá plnohodnotně užít. Atmosférické a chladnokrevné, takové je Fargo.

plakát

Ex Machina (2014) 

Fakt na hlavu postavené ztvárnění hlavních lidských faktorů srazilo tento film do průměru. A Alicia je fakt kus.