Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Frank

Frank (2014)

Prej film pro hipstery. Ale no tak lidi! Michael, Maggie a Domhnall! "People will love it."

Juno

Juno (2007)

Ellen Page se nám představuje v dalším nezávislém filmu jakožto šestnáctiletá Juno, která si zadělala na pořádný malér, když se vyspala se svým spolužákem a neplánovaně otěhotněla. Celou situaci se ale rozhodla vzít do svých rukou a najít nejlepší řešení. Scény jsou prokládané skvělým soundtrackem a upřímně - dokážete si představit lepší obsazení?

Million Dollar Hotel

Million Dollar Hotel (2000)

Kdyby jste se mě zeptali na můj nejoblíbenější film, odpověděla bych, že to je Million Dollar Hotel. Million Dollar Baby myslíš, ne? Ne. Million Dollar Hotel. Tenhle film má totiž tak skvělej soundtrack, tak skvělej námět, tak skvělý obsazení, že na něj prostě nezapomenete. Je tak skvěle melancholickej, že vás něčím prostě musí zaujmout. "Život je bezvadnej, život je to nejlepší. Je plnej kouzel, krásy a překvapení. Jenom to nevidíte, dokud jste naživu." ...a i když má film 122 minut, tak se stejně nenudíte. Prostě se propadáte níž a níž s dějem. Tak trochu depresivní jízda. A věděli jste, že Dixie hrál v kapele The Beatles, ale oni o tom nevěděli?

V pasti

V pasti (2005)

Pamatuju si, když jsem náhodně přepínala před lety programy v televizi a z nějakýho důvodu jsem se šprajcla u tohohle filmu. "Tak to uděláme, sejdeme se," aneb jak může fungovat takový chatování a kdo je obět' a kdo pachatel. Nebudu tu spoilerovat, protože bych nerada spoustě lidem zkazila moment "překvapení"? No i když. Čemu se taky dneska divit. Aneb věřit internetu a zejména chatovacím místnostem je blbost, která se vám může krutě vymstít. A to taky dokazuje tenhle film, kterej by se - podle mého skromného názoru - měl promítat lidem, co se rozhodli zahltit svůj život internetu, trávit volný čas v těhle chatovacích místnostech a na závěr se setkávat s úplně neznámýma lidma, protože je přeci známe z internetu a řekl, že dělá pro super firmu a má moc peněz a v létě byl na prázdninách na Bahamách. ...a podle mě - Ellen zase zaskórovala!