Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Oblíbené seriály (10)

Westworld

Westworld (2016)

Já jsem věděla, když jsem viděla, že je pod tím podepsaný jeden z bratrů Nolanových, že to bude hodně dobré, takže nemůžu říct, že bych byla nějak zvlášť překvapená. Je to totiž hodně dobré. HODNĚ. Přitažlivý žánr, který kombinuje western se sci-fi a lidskost s bestiálností. Podpis Nolanů je na tom jasně vidět, a to zvlášť v závěru, kdy do sebe zapadnou všechny kousky skládačky. Jsem opravdu zvědavá, jakým směrem se tvůrci vydají ve druhé řadě, protože konec té první nabízí celou řadu úvah a teorií...

Sherlock

Sherlock (2010)

Hodnotím první dvě série a hodnotím je na plných pět hvězd, takhle nějak si představuju modernizaci klasiky. Benedict a Martin válí, Andrew Scott je geniální prototyp záporáka a Skandál v Belgrávii je jedna z nejlepších seriálových epizod, co jsem kdy měla to potěšení zhlédnout. (Ty další dvě série naprosto úmyslně ignoruju, to byla scénáristická katastrofa a já se je snažím vytěsnit, abych tím děsivým zážitkem nekontaminovala jinak krásné vzpomínky na tenhle seriál.)

Legion

Legion (2017)

Po několik epizod vcelku haluz, kdy divák celou hodinu prakticky netuší, jestli to, co vidí, se skutečně odehrává, nebo je to jen další výlet do podvědomí hlavního hrdiny, nebo výlet z podvědomí do hlubšího podvědomí. Aneb když Inception potkal X-men, jen s o trochu víc psycho nádechem. A parádními herci. Kdyby tahle temně schizofrenická linka vydržela až do konce, dám 5 hvězd, ale závěr už byl o trochu lacinější. Asi bylo potřeba potěšit oko a mysl běžného mainstreamového diváka a obhájit si rozpočet, ale i přesto je to po většinu času fakt lahůdka.