Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (1 170)

plakát

Šarlatán (2020) 

Obsah: "Strhující..." - no nevim. Já tyhle odměřený životopisy zrovna nemusim. Kor když se už před půlkou ukáže, že to neni moc o tom, jak po něm jde režim, ale spíš o tom, že se tam bude celou dobu cucat s nějakym Jánošíkem. A aby film dostál tomu, že nikomu nestraní a jen se snaží neutrálně vyobrazit nějakou výraznou postavu, tak nám ji musí samozřejmě i nějak zošklivit. Tentokrát to bylo bezprecedentní scénou ubití koťátek. Opravdu bych chtěl vidět zdroj. (60%)

plakát

Dvojčata (1988) 

Definice žánru #oddychovka. Naprosto rozumim, že se to hrozně moc lidem hrozně moc nelíbí. Sám nevim, která souhra detailů to u mě pozvedla až na 4 hvězdice. Asi mě prostě baví Arnie v roli trouby. (70%)

plakát

Rozčarování (2018) (seriál) 

Je to takový plytký, poloprázdný. Viděl jsem asi 4 epizody a nemyslim si, že se k tomu už vrátim. A to mam středověk rád. (60%)

plakát

Prací automat (2019) 

Nejvíc mi na tom vadily ty rádoby cool promluvy k divákovi, kde se jen snažili tak nějak strašně povrchně vlkovsky vysvětlit "hale, tohle je podvod...huuu...big money...huuu...nějakej bad guy se na váš úkor nahrabal, to je asi tak všechno, co potřebujete vědět...". Já bych chtěl jít mnohem hloubš. (65%)

plakát

Collateral (2004) 

Těžký dozvuky devadesátek. To se mi dřív líbilo, jak si moc nelámali hlavu se zbytečnou logičností, když místo toho mohli udělat dobrej film. Postavy fungujou, je to napínavý a má to oldschoolovou akci. Na 2004 super výkon. (75%)

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Ztracená generace a Arctic Monkeys. Dobrý, co? (80%)

plakát

Kmotr III (1990) 

Pořád víc než slušný dozvuky, i když tohle už bylo natočený jindy no. (80%)

plakát

Pravdivý příběh (2015) 

Já jsem asi nějak nepochopil, proč by Jonah Hill vložil svojí "druhou šanci...možná" zrovna do tohohle týpka. Asi už byl fakt na dně. Já mam rád oba ty dva ksichty (Hill i Franco), ale to závěrečný vyšumění mě tak nějak neuspokojilo. (65%)

plakát

Nebát se ničeho (2019) (studentský film) 

Koukám, že na počet slov tu převládají negativní komentáře. To mě překvapuje. Skoro vůbec mi u toho nebylo trapně, což je na zvolený téma obdivuhodný výkon! #lfs2020 (75%)