Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (1 170)

plakát

Joker (2019) 

Řikam to nerad, ale nic lepšího jsem v dva devatenáct neviděl. (95%)

plakát

Obhájce (2011) 

Takovej hezounek, no holky jsou z něho určitě permanentně vlhký. Mně přijde celkem v pohodě a ten film tak nějak utáhnul, i když pořád necestoval raketou aspoň do čtvrtý dimenze. Příběh neni sice nijak wow-chytrej, ale aspoň to neni uondaný a má to celkem dobrou negerskou hudbu. (75%)

plakát

Krvavá nevěsta (2019) 

Nevim, jestli to stálo za ty prachy, ale na noťasu by mě to zase vůbec nebavilo. Totální jednohubka, asi bych ocenil, kdyby to byl víc horor nebo sranda. (60%)

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Taková typická hollywoodská báchorka, která vás nemá hlavně urazit...nebo donutit zapojit mozek. (65%)

plakát

Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů (2013) 

Jsem takovej velmi línej amatérskej fanoušek naší historie, takže všemu, co o ní pojednává, budu vždycky dost nadržovat. Odpouštim tomu i takový ty všechny možný neduhy těhlech levnějších filmových aladokumentů. (75%)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Šel jsem na to schválně do Imaxu, nelituju a nehodlam poslouchat kecy, že na tohle (stejně jako všechno vlastně žejo) je potřeba jít spíš do nějakýho menšího nezávislýho kina, třeba my se chystáme do Oka. Je to takovej reparát z Auta zabiják - něco se napodruhý povedlo líp, něco hůř. Je to celý takový čekání na finále (první teaser se ve filmu objeví dost brzo), během toho čekání se semtam mihne nějaká extratřídní scéna (+ cenim ten fuckoff dceři Bruce Leeho) a celou dobu to provází fakt parádní výkony hlavní dvojky. Na ten závěr jsi se těšil a zároveň se ho i trochu bál. A pak - hale bravo ;). Akorát tohle zafunguje jenom jednou no =). #užJeNaštěstíPoNěm (80%)

plakát

Dravec (1968) 

Starou francouzskou školu mam rád. Když tyhle perly dávaj na dvojce a já nestihnu přepnout behěm prvních 2 minut, tak už to zkrátka nemůžu nedokoukat. Někomu to může připadat banální a zdlouhavý, ale já na tom cenim, jak to dává perfektní smysl od začátku do konce - tu akci a napětí neni prostě třeba nijak megalomansky nafukovat. Lino Ventura vám na nějaký teatrální výjevy sere. (80%)

plakát

10 pravidel jak sbalit holku (2014) 

Starej Janák se nikam k novejm kouskům neposouvá, koukam...tak snad to aspoň nějak vydělává. Tři plus jedna Donutil to tam sází jak Baťa cvičky a to je pořád stejně parádní. Stejně, jako je Prachař pořád stejně příšernej. Půvabná slovena, trapasy, zakřiknutý hlavní hrdina, nedorozumění...deset důvodů, proč nebalit holku originálně, ale pěkně na jistotu. (60%)

plakát

Slunovrat (2019) 

Nejlepší metafora pro rozchod, jakou jsem kdy viděl. #nohashtag (80%)

plakát

Vertical Limit (2000) 

Filmově celkem kravina, horolezecky slušnej nesmysl, vyřídil jsem při koukání tisíc jinejch věcí. Ale vydržel jsem to až do konce, což o tom taky něco vypovídá. I když jsem párkrát radši vypnul zvuk =). Pořád tam šachujou s nějakym zelenym slizem, kterej je extrémně výbušnej - smysl pro příběh jsem nepochopil. (55%)