Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Pohádka
  • Drama

Recenze (51)

plakát

Hrbáč (1959) 

Báječný film mám ho moc ráda jeho rytíř Lagardere je prostě rytiř jak má být. Ovšem lump kníže Gonzag mu to pěkně komplikuje ale má smůlu ten mizera dopadne špatně. A vše bude jak má být.

plakát

Skyfall (2012) odpad!

Tohle není Bond ale nějaký ošklivec ušatec prostě to není co bylo. JE TO ODPAD!!!! Jo to Piece Brosnan to byl Bond ale tenhle mu nesahá ani po kotníky.

plakát

To neznáte Hadimršku (1931) 

Tenhle film mám moc ráda je prostě úžasný a ty hlášky tak to nemá chybu jak říká zaměstnanec pana Zlatníka pan Puntík o Mici Angoře "Krasavice inteligentní" nebo jak píše Kleopatra ta scéna jak Hadimrška je ve sprše a pěkně se tam kroutí a říká "pojďte si pro mě"!!! tak to opravdu nemá chybu nebo když vlítne do krám s gramofonovými deskami a začne tam udílet rozkazy a všichni jsou z něj paf.

plakát

Krtkova dobrodružství (1957) (seriál) 

To je prostě nádhera Krteček a jeho příběhy pan Zdeněk Miller to vymyslel moc krásně. Mám ty příběhy ráda ale řekněte nejkrásnější je Krtek a kalhotky s kapsami to prostě nemá chybu.

plakát

Lotrando a Zubejda (1996) 

Tato pohádka je moc dobrá libí se mi písničky je to opravdu vidět že hudbu dělal Jaroslav Uhlíř a že určitě s ním spolupracoval i pan Svěrák. Je to velmi příjemná pohádka ráda se na ní podívám když jí dávají v televizi. Moc dobří jsou tam páni vyslanci sultána Solejmána to se vždy pobavím.

plakát

Na pytlácké stezce (1979) 

Tenhle film mám moc ráda je tam krásná Šumavská příroda a také je to napínavé málem detektivka pátrání po pytlákovi A malý Véna si to užije takové prázdniny u dědečka nemá hned tak někdo.

plakát

Páni kluci (1975) 

Tohle je prostě ten nejhezčí film který jsem kdy viděla jako malá holka. Mám ho prostě ráda. Jak ten uličník Tomáš tak jeho tetička Iva Janžurová je tam prostě skvělá.

plakát

Batman (1989) 

Ano je to moc dobrý Batman hlavně Jack Nicholson jako šílený Joker to byl obdivuhodný výkon. I Michael Keaton je fajn jako Batman. I hudba je dobrá a Tim Burton to pojal sice strašidelně jak je jeho zvykem ale kdyby to tak neudělal už by to nebylo ono.

plakát

Micimutr (2011) 

Tato pohádka díky Libuší Šafránkové byla prostě báječná. Její kouzelnice Micimutr je vážně něco ale Vojta Dyk na mě působil dost nanicovatě jeho princ byl no prostě děsný ale Jiří Bartoška byl fajn.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Tahle pohádka mě potěšila Tomáš Klus byl dobrý jako princ ale i Jiří Lábus a Miroslav Vladyka jako chamtivý rádcové byli dobří. A Ondřej Vetchý jako bandita měl své charizma Je to dobrý herec. A Postava Kuchaře kterou si zahrál Petr Štepánek tam působila moc dobře byl pro prince dobrý rádce .