Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Twilight: Sasara Saja (2014) 

Tak prave dokoukano. Za mne palec nahoru. Dost Japonskych dramat konci smrti. Tady smrti vse zacina, aneb jak to vypada, kdyz Vam zemre manzel a dedecek si dela narok na vnuka. Neni to vsak zadne psychologicke drama ale hezka ducharska podivana. Nekdo si poplace. Ale zanecha to pozitivni energii. Rozhodne jsem spokojen. Vsem vrele doporucuji. Oizumi je jiz muj herecky kun. Filmy ve kterych jsem ho videl jsou skvele a on jako herec u mne boduje.

plakát

Little Forest: Nacu hen aki hen (2014) 

Stručně, krásný film. Krásně se na něj kouká, ale do kina chodit podle mého netřeba. Takže na druhý díl čekám až vyjde na DVD a dám ho zase v klidu domácího krbu.

plakát

Budó no namida (2014) 

Evropsky ladena filmova balada o dirigentovi co musel opustit svet hudby a zacal na vinici sveho otce vinarit. Pomocnikem je mu mladsi bratr a tajemna neznama, ktera si zaparkovala svuj obytny vuz rovnou vedle vinice a zacala kopat. Vic neprozradim. Je to moc hezke pokoukani. Takova pohadka.na dobrou noc.

plakát

Wataši no otoko (2014) 

Moc krasne milostne drama s krasnou kamerou, atmosferou, hereckym vykonem a pristupem rezisera. Za mne plny pocet hvezd. Hltal jsem to a cumlal jsem si prsty. Hah.

plakát

Wood Job! (2014) 

Super komedie. Super Sometani. Super zabava. Neni co dodat. Komedie si ordinuji velmi zridka, ale Sometani je pro mne proste pozvankou do kina. Jeho herectvi je silnejsi nez ja, mam ho hodne rad.

plakát

Kiseidžú: Part 1 (2014) 

Jak nemam rad scifi a horory, tak v tomto pripade jsem se bavil jako uz dlouho ne. Skvele zahrane, uzasne triky, zajimavy pribeh, uzasne natocena desiva pohadka pro velke. Kdybych tohle videl jako kluk, tak si zaspuntuju usi a neusnu. Dnes jsem se vsak opravdu pekelne bavil. Na dvojku se stale chystam do kina, protoze na velkem platne by mohlo byt finale jeste o kus zazivnejsi. Za mne palec nahoru. Takhle jsem se nebavil u zadneho americkeho trhaku jako u tohodle. Sometani je proste nejlepsi.

plakát

Riaru Onigokko (2015) 

Jednim slovem ZAZITEK. Za hudbu taky hvezda. Ale plnej pocet nedam. Je to o vlasek.4

plakát

I'm home (2015) (seriál) 

Tak dorama nesleduji, ale tomuhle jsem šanci dal a sleduji pravidelně každý týden. Není to žádný extra zázrak ale na dorama to není špatné. Taková pohádková klasika, strašný hajzl a člověk který jde ve své kariéře přes mrtvoly má nehodu a nic si nepamatuje. No a je z něho ten nejpoctivější, nejcitlivější a nejférovější člověk, který dává přednost lidem ve svém životě před kariérou. Pamatuje si však jen svoji první manželku a svoji aktuální ženu vlastně vůbec nezná a nepoznává. Vidí ji totiž stejně jako svého syna s bílou maskou na tváři. Díl po dílu pomaloučku poznává své předchozí zlé já a snaží se napravit všechno co jde. No je to pohádka pro unavené pracující japonce. Tak nohy na stůl a klid. Každý čtvrtek od 21hod. Hahaha. Jo a Aja Ueto má fakt dobrý airbag.

plakát

Anata e (2012) 

Moc krásné rozloučení s úžasným Kenem Takakurou. Byl to velký herec.