Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (94)

plakát

When Jack Came Back (2023) 

Super pribeh o vztazich a co se v zivote opravdu stava ale bohuzel styl nataceni mi prisel slaby

plakát

Vánoční výměna (2016) 

Norska vanocni oddechovka. Dobry na procviceni norstiny, kdyz nejste moc zbehli v jazyce.

plakát

Strom na dřeváky (1978) 

Velmi poklidný film, který zaujme svou atmosférou. Vesnice, kde se všichni znají a pomáhají si, je kouzelná tím, jak se ještě lidé dokážou chovat s úctou. Moc hezky natočené a hezky koukatelné

plakát

Když se duchové zlobí (2001) (TV film) 

Pohodový film s lehce pohádkovým příběhem, podzimní atmosféra a Halloweenská nálada. Tenhle film jsem si zamilovala díky jeho jednoduchosti a nenásilnosti.

plakát

Drsné jaro (2001) 

Opravdu výborně stylisticky i formálně zvládnutý film. Práce kamery mi přijde dokonalá a doplňující atmosféru nálad i psychiky postav. K tomu se přidá strhující hudba a nezbývá mi než sledovat se zatajeným dechem prostředí a brilantnost díla.

plakát

Legenda o mém synovi (2007) (TV film) 

Film trpí tím, že takový příběh je zpracovám na velmi krátký čas, docela škoda, tenhle námět by se hodil i na 3hodiny, aby se s ním člověk více zžil, trochu vnímal pocity a naraci, ale když je něco takového vtěsnané do hodiny a půl a musí tam být všechno, tak to před člověkem jen tak nějak proletí a nic z filmu nemá. Bohužel

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Začátek toho ještě moc nevypovídal, dokonce jsem si říkala jak tohle může být horor. Ale pak se nečekaně všechno zvrtne. Tenhle film působí odlehčeně, narozdíl od hororů s drsnou akcí. Tarantino tady hraje skvělého pošuka a to mu sedlo.

plakát

Igby (2002) 

Igby je případ kluka, který ještě neví co chce, vše ho štve a nejraději by od všeho utíkal, protože je ze všeho zmatený. Řekla bych, že se chce odpoutat od těch věcí, co musí každý den dělat a chce žít volným životem, nicméně to tak nejde. Tahle postava je velmi dobře propracovaná, je to obraz teenegera, co se zamiluje a pomalu zjistí jaký život je, ale nakonec stejně "uteče" a to se mi na Igbym líbí. Udělal co chce. Tenhle film navíc výborně doplňuje hudba Coldplay a také některé písničky z 60. let. Obsazení dodalo filmu výbornou podobu a nic bych tomu nevytkla. Amen!

plakát

Hvězdné války podle Turka (1982) odpad!

Když se někdy podívám na nekvalitně udělaný film, tak se spíše zasměju i se mi to líbí, jak někdo natočil takovou hloupost, ale Turecké hvězdné války jsou odpad odpadů, je to až smutně hrozné. Horší film snad už ani neexistuje. Zlatý Ed Wood.