Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Tento seriál mě uvedl do světa seriálů a filmů, proto pro mě zůstane asi do smrti na prvním místě. Hugh Laurie vytvořil nezapomenutelný charakter, ale i ostatní herci jsou velmi dobří. Pokud jde o Housův tým první je prostě první, ale Chase, Foremana, Třináctku a Tauba mám asi nejradši. Na drama je seriál i plný humoru, o který se převážně postará House s jeho cynickými a sarkastickými hláskami, které vložíte do úst Hugh Laurieho, tak dostanete opravdu skvělou a zábavnou podívanou. Nejoblíbenější epizody jsou 1x18, 2x02, 3x24, 4x15-16, 5x24, 6x22, 7x02 a 8x02. Everybody lies.

Přátelé

Přátelé (1994)

Tohle je moje srdcovka! Je fakt štěstí, že taková to partička herců se sejde a natočí něco tak úžasného, že vás to poznamená na celý život. Tento seriál nemá chybu.

Vikingové

Vikingové (2013)

S další sérií se zvedá kvalita. Zajímá mě, kam to až tvůrci chtějí dotáhnout. Výborná muzika a hodně dobré obsazení. Nejlepší postavy král Ecbert (Miluju Linuse Roache s tímto image! ) a samozřejmě Ragnar. Rozhovory mezi těmito postavami jsou jedno z nejlepších, co seriál dosud nabídl. SPOILER: Po Ragnarově smrti doufám, že seriál neztratí kvalitu. 90%

Mystérium sexu

Mystérium sexu (2013)

Bože, proč má tento skvost jen čtyři řady? Pro Billa Masterse mám opravdu slabost a je to jedna z mých oblíbených seriálových postav. Jeho představitel Michael Sheen si mě svým osobitým ztvárněním zcela získal. Vývoj postav a podivnou chemii mezi hlavní dvojicí je opravdu zajímavé sledovat. Třetí série měla trochu pomalejší tempo, ale zato čtvrtá ta neměla chybu! Plus také atmosféra 50-60 let.

Hotýlek

Hotýlek (1975)

Neskutečný John Cleese! Škoda, že nejsou aspoň 3 série, protože s každým dílem stoupá kvalita. Basil Fawlty je postava, která vás baví, i když v reálném životě byste na ni narazit asi nechtěli.Ostatní postavy jsou taky skvělé. Nejvíc mě bavil vztah Basila a Sybil. Basil byl vždycky nejkomičtější. Nejlepší epizody: 1x06, 2x01, 2x02, 2x05

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Oblíbený rod: Lannistři Oblíbené postavy: Tywin Lannister, Rob Stark, Tyrion Lannister, Jamie Lannister, Varys, Olenna Tyrella, Oberyn Martell. Musím říct, že po skončení sedmé řady klesla kvalita. Finále šesté řady bylo asi to nejlepší, co seriál dosud nabídl, a proto jsem čekala, že sedmá série bude pecka, ale to se nestalo. Tak uvidíme jak tuto legendární ságu zakončí.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

První tři série mě moc nezaujaly, ale jak tam přijde Hunnicat je všechno v pořádku.