Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (260)

plakát

Bestiář (2007) 

No ty vole, to je kráva ...

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Woow! Naprosto dokonalé! Ani zdaleka jsem nečekala něco tak fantastického. Rami byla vážně úžasná volba a všechny postavy si byly neuvěřitelně podobné. Absolutně mě to pohltilo a dostalo. Úplně souhlasím s komentářem od ArsenalEagle.

plakát

Krásno (2014) odpad!

Nejhorší je, že mi to fakt někdo doporučil jako supr film. Vůbec nechápu, že jsem to fakt dokoukala do konce, ale za ten konec jsem stáhla i tu jedinou hvězdu, co jsem chtěla dát.

plakát

O Všudybylovi (1976) (TV film) 

Tak tohle byla fakt krásná pohádka. Opravdu povedená a neotřelá......mé srdce plesá :)

plakát

Vášeň (2012) 

To mysleli vážně těch posledních patnáct minut? Celý film nudný, nudný, nudný a téměř nekoukatelný. Ale ten konec? To byl výsměch nejspíš za to, že jsem se do té doby nevzdala a tu hrůzu fakticky vydržela sledovat.

plakát

Život (2017) 

Tři, čtvrtá za špatný konec <3

plakát

Noční hra (2018) 

Tak jo, nevím, co jiného napsat, než že to fakt byla sračka. Ale já se prostě královsky bavila a pobavila. Za mě dost originální zápletka, takže si cením, že to nebylo na jedno brdo, jako každý jiný film. Viděno v kině

plakát

Čertoviny (2017) 

Česká země jako malovaná.... Troškovi se opět podařilo ukázat, jak krásnou a malebnou tu máme krajinu. Peklo je nádherné, byla to perfektní volba a rozhodně se vydám do Čertoviny na kozí chcanky (Troškou doporučovaný nápoj, podávaný v pekle, které za běžných dní funguje jako hospůdka). Každopádně nejsem zrovna obdivovatelem Troškových hašteřících se čertů, takže to pro mě bylo trošku mínus, že od svého vkusu opět neupustil, nicméně k němu to už nějak patří. Luciper byl vcelku ucházející, ač jsem už viděla mnohem lepší (S Čerty nejsou žerty, Čert ví proč?...). Dvojice Prachař-Benedikt byla ale naprosto skvělá a bavili mě od začátku až do konce. Hlavní hrdinka Hana (Sandeva) byla pěkňoučká a očko potěšila, stejně tak i Jan (Muller). Nejvíc jsem se ale nasmála u hříšné duše v podání Holuba, protože to bylo naprosto excelentní. Celkový dojem z pohádky mám pozitivní, byla opravdu milá a hodně oku lichotící. Pět hvězd ode mě ovšem nedostane, protože mi tam něco chybělo. Třeba to časem ještě přehodnotím.... Doporučuji návštěvu kina všem pohádkářům a dětem :) Viděno v kině na předpremiéře vč. Zdeňka Trošky, Richarda Jaroslava Mullera a Dominicka Benedikta.