Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (260)

plakát

Proměna (2009) 

V první řadě souhlasím naprosto s komentářem od Sareen a tedy k tomuto nemám více, co dodat :))) bylo řečeno vše. Za mě pak ještě povím, že zpracování mě trošku rušilo, ale u filmů takovéhoto typu na tom ani za mák nezáleží. Podstatou je, co nám nese za poselství, co nám říká a jak nám otevře oči i duši. Podstatné je, že nás probouzí. Předává krásný odkaz a já si jen přeji více takových filmů, ať se dostanou k více lidem .... pravý čas ukáže :)

plakát

Soudný den vánoční (2012) (TV film) 

Uff .... no kdybych chtěla rejpat, tak tento film i dává opravdu hoooodně prostoru. Je to jedna nelogická věc za druhou ... neskutečné mezery. Nicméně dokoukala jsem to a zase tak moc jsem netrpěla, když jsem poslala logiku na procházku.

plakát

Protivný svůdný holky (2008) odpad!

Že se mi nějaký film nelíbí, je normální. Chápu, že si najde své diváky, a proto ho neodsoudím. Nicméně pak je pár takových filmů, u kterých ani za nic nepochopím, proč je vůbec někdo točí a co za úchyla ten člověk musí být!

plakát

Medvěd (1961) (TV film) 

On JE prostě geniální! :))

plakát

O hloupé havířce (1990) (TV film) 

Takže třískat svou ženu pometlem je poučné? Ahaa .... Utahovat si z cizích lidí a smát se jim, že nejsou nejchytřejší je také poučné? Ahaa.... Tak tohle vážně ne!

plakát

Hans Zimmer v Praze (2017) (koncert) 

On je prostě génius! Jedním slovem vážně GÉNIUS! ..... po tomto koncertě můžu říct, že kdo to neslyšel, neví, co je opravdová hudba. Tohle byla dokonalost. Neskutečně multifunkční a talentovaný člověk. Zírala jsem s otevřenou pusou, nechala se unést hudbou a ještě mi stekla slza při slovech o Heathovi ..... Navíc jsem na tom byla v druhém nejlépe ozvučeném kině v ČR, takže unikátní zážitek. STOJÍ TO ZA TO!

plakát

Holky z naší školky (2007) 

Já bych si jen přála vědět PROČ!? PROČ něco takového někdo vůbec točí?! ....

plakát

Hodná holka (2002) 

Proč takový sračkoidní témata vlastně někdo vůbec točí? Film je fakt obsahově příšerný a měla jsem dost, co dělat, abych ho dokoukala. Je i tak zvláštně a nudně točený ... hodně mimo. Jedna hvězda za Jenifer, hrála naprosto přesvědčivě.

plakát

Cizinka - Svoboda a whisky (2017) (epizoda) 

opuštění dcery mi bylo také zvláštní, ale budiž, to beru .... jen nechápu, že všechno tak šíleně natahují v této sérii a pak ani neukážou průchod kameny ... teď to vážně vypadá jen jako výtah. Nicméně, prostě hurá! Konečně je tam .... já jim to odpouštím, protože tohoto jsem se nemohla dočkat <3