Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (260)

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

4,5* :o)) ... začátek byla hrozná nuda, vleklo se to. Pak se film po dlouhé době konečně rozjel a já nevyšla z údivu. Efekty i příběh neměly chybu. Za mě super. Oceňuji, že gorilám nedali hlas a že všechna zvířata byla perfektně ztvárněná. Prostředí džungle bylo dechberoucí. Vlastně až u jedné z finálních scén bylo poznat, že je to zpočítačované (oblíbené slovo) .. jinak po celou dobu vše velmi realistické. (VIDĚNO V KINĚ)

plakát

Hlasy andělů (2000) 

Velmi silný a krásný film, co nezanechá oko suché ...

plakát

Expres na západ (2011) (TV film) 

Pro mě to bylo popravdě dost málo .. myslím, že se snímek chtěl stát velmi hlubokým a přitom to byla celkem poloviční práce .. Rozhovory mezi nimi neměli takovou hloubku a zásahy, jak bych čekala. Ale jinak pěkná myšlenka.

plakát

Ayahuasca v Amazonii (2005) (TV film) 

Po vlastním zážitku bych nic neřekla jinak... krásně a stručně zpracovaný dokument a pravdivý v každém slovu. Děkuji.

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Bomba! Prostě vážně nádhera. Já jsem přímo nadšená. Nádherně natočené a moc si cením toho, že se tvůrci drželi i písní a nejznámějších scén ...Kdybych mohla dát více hvězd, ráda je dám.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Ty jo, víc trapných amerických hlášek pokupě jsem snad ještě neslyšela .... efekty super, ale teda ty stupidní hrdinský rádoby vtipný průpovídky se vážně nedají vydržet. Zlatej Tobey. ..... Jinak teda v New Yorku se očividně nenudí :)

plakát

Růžový květ (1992) (TV film) 

Co to jako, sakra, bylo? Blbost, co nemá s pohádkou mnoho společného ...

plakát

Úhel pohledu (2008) 

Za mě 4 a půl hvězdy ... vadilo mi, že na konci nebylo úplně rozuzlení pro každého teroristu, chybělo to tam. Jinak úplně super film.

plakát

Řachanda (2016) 

Takže v první řadě mě překvapilo těžce prázdné kino, na to jak velkou si udělali reklamu...A teď k věci. Mně se to celkem líbilo, také proto dávám tři hvězdy .. Další chybí jen z toho důvodu, že je pohádka zaměřená více na děti. Dospělý člověk si tam moc nemá co najít. Například v Bambitce to bylo velmi zajímavé i pro starší diváky, protože se to úzce dotýkalo dnešní doby. Tady nic a nic. Ale byla to vskutku krásná podívaná, nádherné záběry krásných míst, opravdu perfektně zpracované lesní postavy a pod. Pravda je, že bez Kuby (kupodivu ne hlavního hrdiny) a princezny by to vůbec nebylo ono. Tito dva herci tomu dali ten správný říz a těch pár lidí, co v kině bylo, se smálo, až se za břicho popadalo. Ale ano,pro mě úspěch, bylo to velmi příjemné filmové dílko a jsem ráda, že něco takového v ČR vzniklo :)

plakát

Deváté srdce (1978) 

Tak já tedy nevím. Celou dobu jsem byla celkem nadšená, mám tyto ponuré až strašidelné pohádky ráda, ale co ten konec? Vždyť to nemohl být konec ... princezna a nový astrolog jsou úplně nedořešené a princezna stále očarovaná. Moc nechápu, jak takhle může skončit pohádka.