Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Zajímavosti k filmům (14)

O uloupené divožence

O uloupené divožence (2007) (TV film)

Princezna Bianca (Kateřina Pospíšilová) asi svou řeč moc neovládá, jelikož chtěla italsky o jahodách říci, že jsou výborné a použila slovo bellissimo namísto slova buonissimo, které použít měla. Bellissimo se v souvislosti s jídlem nepoužívá. Navíc hned nas to zase použila francoužštinu a němčinu a pak se opět vrátila k italštině.

Mezi nebem a zemí

Mezi nebem a zemí (2006)

Na konci titulků je možno vidět ještě jednu scénu.

Rande v Římě

Rande v Římě (2010)

Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány.

Xena

Xena (1995) (seriál)

Ve 4. epizodě 1. série se ve scéně, kdy Xena (Lucy Lawless) bojuje s Titány, objevuje chrám Afrodity. Tentýž chrám se ovšem objevuje i v prvním díle třetí série a je nazýván Chrámem fůrií.

Hobit: Šmakova dračí poušť

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013)

Bilbo Pytlík (Martin Freeman) má – před vstupem do hvozdu – Prsten moci v pravé kapse saka, ale uvnitř lesa jej vytahuje z levé. Bilbo pak zabije hmyzovitého tvora a zvedá Prsten pravou rukou, jenže hned nato jej drží v levé.

Noc na Karlštejně

Noc na Karlštejně (1973)

Když Karel IV. (Vlastimil Brodský) nabízí císařovně (Janě Brejchové), aby si nalila pohár a pila s ním, odmítá se slovy, že nepije víno. O chvíli předtím dolévá ona jako páže svému králi číši a je vidět, že tekutina není víno, ale obyčejná čistá voda.

Sabrina - mladá čarodějnice

Sabrina - mladá čarodějnice (1996) (seriál)

Ve 12. epizodě 6. série Sabrina (Melissa Joan Hart) obálku peněz a dozvídá se, od ženy, která je převzala, že už tři měsíce nemá na nájem ani jídlo, ovšem obálku drží v rukou, na kterých má čerstvě udělané gelové nehty, které by si v takové situaci rozhodně nemohla dovolit.

O nejchytřejší princezně

O nejchytřejší princezně (1987) (TV film)

Jiřina Bohdalová v podobě sovy, předává svá moudra princezně (Mahulena Bočanová) a říká jí, že "globus" je italsky "kulatý". To ovšem není pravda, ve skutečnosti slovo globus v italštině ani neexistuje.

Dračí srdce

Dračí srdce (1996)

Když Bowen (Dennis Quaid) při závěrečné bitvě v lese propíchne svým mečem jednoho z rytířů, vytáhne z něj poté meč bez jediné kapky krve.

Reklama