Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Není to seriál, na který bych se pravidelně dívala. Nikdy mě nijak nezaujal. Nemůžu říct, že se občas nezasměju, ale přijde mi, že mu chybí originalita.

plakát

Džínová planeta (2010) (TV film) 

Mám obrovskou chuť jít do prvního obchodu s oblečením, který uvidím a hned si nějaké ty džíny koupit. Skvělý dokument!

plakát

Everest (2015) 

V hlavní roli Everest, a to doslova. Ani jeden herec nedostal dostatek prostoru. Což mě teda mrzí, protože žádní béčkoví herci to opravdu nebyli. No, čekala jsem víc napětí, takže za mě poměrně zklamání. Jasně, epilog super a příběhy podle skutečných událostí jsou vždy zvláštní kategorií, ale prostě nemůžu hodnotit víc, než jako lepší průměr.

plakát

Evoluce (2010) (seriál) 

Výborně zpracovaný dokument, ve kterém se dozvíte naprosto všechno co vás zajímá buď o předchůdcích dnešních zvířat nebo o samotné evoluci. Hodně mě to baví.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Celé mi to přijde k smíchu. Čeští herci se zas pokoušejí být velikými tvrďáky. No, nedaří se jim to. Myslím, že ještě dlouho budu čekat na kvalitní český seriál.

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) odpad!

Odpad na entou!

plakát

Facebook vs. realita (2010) (amatérský film) 

Podle mě to na této stránce nemá co dělat, proto to nebudu ani hodnotit.

plakát

Fantozzi ve škole (1995) 

Už nikdy víc. Podobné italské komedie nejsou nic pro mě. Absolutně mě to nudí.

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

1. série - výborná. 2. série - geniální. Nemyslela jsem si, že mě po skvělé první řadě, Fargo takhle překvapí. Celá atmosféra seriálu je totiž neuvěřitelně vtahující. Díky sněhu, opuštěným cestám, starým autům a na první pohled klidným městům, dostává všechno úplně jiný rozměr. Jakmile se druhá série přehoupla do druhé poloviny, věci začaly nabírat šíleného spádu. V každém díle proběhlo asi tisíc zvratů (a tisíc výstřelů), a tak to má být. Seriál má diváka přikovat k židli a následně ho donutit čekat na další sérii. Takže čekám a už teď se těším na další mrazivý příběh.

plakát

Farma (2011) (pořad) 

Dívám se na to už od začátku a dost mě to chytlo. Ráda sleduju jejich situace. A doufám že můj favorit (Michal) vyhraje!