Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Vinyl (2016) (seriál) 

Neuvěřitelně skvělý seriál plný výborné hudby a úžasných charakterů. Bavil mě každý díl a rozhodně chci další!!

plakát

Ona (2013) 

"Sometimes I think I have felt eveything I'm ever gonna feel. And from here on out, I'm not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I've already felt."

plakát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Seriál s neuvěřitelným tempem! Hltala jsem každou minutu už od prvního dílu a na Knick jsem se časem stala závislá, jako Thack na kokainu. Bylo zajímavé sledovat proměny hl. postav a jejich vzájemné vztahy. Šíleně skvělý seriál s výbornou hudbou, jenž zachycuje přelomové období medicíny. (Tím zachycuje myslím litry krve, spousty vnitřností a nespočet šlehnutí.)

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

1. série - výborná. 2. série - geniální. Nemyslela jsem si, že mě po skvělé první řadě, Fargo takhle překvapí. Celá atmosféra seriálu je totiž neuvěřitelně vtahující. Díky sněhu, opuštěným cestám, starým autům a na první pohled klidným městům, dostává všechno úplně jiný rozměr. Jakmile se druhá série přehoupla do druhé poloviny, věci začaly nabírat šíleného spádu. V každém díle proběhlo asi tisíc zvratů (a tisíc výstřelů), a tak to má být. Seriál má diváka přikovat k židli a následně ho donutit čekat na další sérii. Takže čekám a už teď se těším na další mrazivý příběh.

plakát

Room (2015) 

Něco úžasného.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Masterpiece.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

Mr. Robot předčil moje očekávání! Elliot je neskutečně zajímavá postava, jeho myšlenky a vnitřní boje mě fascinují. Hudba a kamera super, prostředí jakbysmet, charaktery taky výborné a nechyběl ani parádní mindfuck. Spokojenost na 110%.

plakát

Velká šestka (2014) 

Asi nejlepší animovaný film, jaký jsem viděla (upřímně, zase tak moc jich nebylo). Velká šestka mě pobavila i dojala, a tak to má prostě být! Na závěr bych chtěla dodat, že bych si moc přála za kamaráda Baymaxe - pro mě nejkouzelnější animovaná postava vůbec.

plakát

Zkrocená hora (2005) 

Smutný, ale přesto neuvěřitelně kouzelný film.