Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Stud (2011) 

Skvělá kamera, výborní herci a atmosféra, která je tvořena skvělou hudbou. To všechno mi dává dohromady úžasný film.

plakát

Byl jsem při tom (1979) 

Držela jsem se zuby nehty, abych neusnula. Nevím co to se mnou bylo, přitom děj byl vcelku dobrý, Sellers taky, ale něco mě na tom nudilo.

plakát

Pravá blondýnka 3 (2009) odpad!

Ano, režisér umí natáčet samé takové "veledíla".

plakát

Nuda v Brně (2003) 

V některých chvílích jsem vůbec nevěděla o co jde, takže jsem se trochu ztrácela, ale jsou tu části, které jsou naprosto skvělé! Budař, Liška a Donutil byli výborní a bez nich by mě to asi vůbec nebavilo. Ale film není jen o hercích, takže doufám, že až se na to podívám na podruhé, tak budu spokojenější.

plakát

The Doors - When You're Strange (2009) 

Moje srdce patří pouze pár skupinám, ale v čele jsou pro mě The Doors. A k Doors samozřejmě patří Jim, ke kterému vzhlížím s naprostou úctou. Jsou lidi, kteří tvrdí, že to byl jen další feťák a alkoholik, který toho nedokázal zase tak moc. Když slyším podobné názory, tak mi to trhá žíly. Jima beru především jako básníka. Navíc v jeho písních jsem našla opravdový smysl, prostě jde vidět, že moc dobře věděl o čem píše. Četla jsem knihy, viděla jsem film a i tento (perfektní!) dokument mi jen potvrzuje, že to byla obrovská osobnost. The Doors jsem úplně podlehla a není dne, kdy bych si nepustila aspoň jednu z jejich písní. Když jsem slyšela poprvé The End, tak jsem si říkala, že něco na tom Morrisonovi bylo. A taky že jo. Byl to Bůh. A dala bych cokoliv za jeden z jeho zápisníků a taky za to, abych mohla žít v době, kdy byli Doors na vrcholu slávy, abych na vlastní uši slyšela jejich výbornou hudbu a Jimovu recitaci básní.

plakát

Říše slunce (1987) 

Jen škoda toho hrozného českého dabingu.

plakát

Gia (1998) (TV film) 

Nenadchlo mě to, tak jak jsem si přála. Možná je to tím, že filmů o drogách už jsem viděla hodně, takže tohle není pro mě žádné překvapení. A nebo je to možná také tím, že Angelině jsem nikdy nepřišla moc na chuť.