Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Funny Games USA (2007) 

Žádná hudba, dlouhé nesestříhané záběry a chvíle, kdy je postava úplně mimo záběr a vy slyšíte jen zvuky. Z toho všeho mi běhal mráz po zádech. Ve filmech nemám ráda, když herci mluví přímo na kameru k divákům, ale tady to bylo skvělé!! Jediné mínus byl ten ovladač. Ten tam prostě být neměl!

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Bylo docela jasné, že po parádní jedničce tohle musí být horší. Vtipných scén bylo o cosi míň a už to ztratilo takové to kouzlo, které měla Pařba ve Vegas. Ale na druhou stranu hlavní hrdinové opět nezklamali. No nezbývá, než doufat, že trojka bude zase o něco lepší.

plakát

Pianistka (2001) 

Hodně odvážný film. A záleží pouze na člověku, jak si to zhodnotí. Záleží na osobním přístupu diváka. Já jsem byla u vytržení z dlouhých nepřerušovaných scén, z formálních rozhovorů, které na mě působily dost zvláštně. Film Pianistka je skvělý film se skvěle ztvárněnou hlavní rolí. Takže smekám před I. Huppert a hlavně před M. Haneke, že se odvážil tohle zfilmovat.

plakát

28 dní (2000) 

Shlédnout jednou a dost.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Fincher má úžasný smysl pro detail a v Mužích to jde hodně vidět. Daniel Craig a Rooney Mara byli samozřejmě skvělí v každé minutě, to je bez debat. Navíc všudepřítomná potemnělá atmosféra dodala filmu správný nádech. Vůbec jsem nevěděla, co od tohoto filmu čekat, ale David Fincher mě ještě nikdy nezklamal a tento film není vyjímkou.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Nečekala jsem, že by mě to mohlo až tak bavit. Intouchables je pro mě velké překvapení, které je vtipné, citlivé, dojemné a taky pravdivé (ani si nedokážu představit, že bych byla v kůži Philippa). Hodně se mi líbily obě hlavní postavy. Nevybavím si žádný jiný film, ve kterém by byla ústřední dvojce takhle sehraná. Opravdu dost jsem se nasmála a ke konci mi to přišlo celé smutně krásné. Tohle je ten druh filmu, na který s úsměvem čekáte, na který jen tak nezapomenete, a který si jednoduše zamilujete!

plakát

(1998) 

Darren Aronofsky je prostě génius!

plakát

V Hlubokém hrdle (2005) 

Jsem hodně ráda za to, že tenhle dokument vznikl.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Misfits. Jeden z nejlepších novodobých seriálů, jaké lze sledovat. Miluju jejich humor, jejich situace, jejich charaktery a všechno tohle je to podtrženo skvělou hudbou. Myslela jsem si, že 3. řada bude o ničem bez Nathana, ale předčilo to moje očekávání. Bavila jsem se skoro stejně, jako u předchozích dvou řad. Se 4. řadou už mám menší problémy, protože se opět změnily hl. postavy a mně nebaví si pořád zvykat na nové charaktery, ale prokousala jsem se tím a zrovna když už jsem si je začala více oblibovat, tak je konec řady. Takže teď budu trpělivě čekat, co přinese 5. řada.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Asi stokrát jsem najela na profil tohoto filmu a pořád jsem nějak odolávala. Naštěstí jsem se konečně po dlouhé době rozhodla to shlédnout. Můj oblíbený Norton byl opravdu úžasný, dokonce bych řekla, že byl 2x tak dobrý jako Pitt. Celý film utíkal jako voda a o dobré scény nebyla rozhodně nouze. A takový konec, jaký Fincher naservíroval jsem nečekala, ale právě i díky konci je to tento film pro mě na hodně vysoké úrovni.