Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Závrať (1958) 

Téměř dokonalý klenot.

plakát

Léto k nepřežití: První den v táboře (2015) (seriál) 

Čtyřicátníci hrají puberťáky. Jak by něco takového mohlo být nudné? Naprosto odlišný druh humoru, který si buď zamilujete nebo ho budete nenávidět - nic mezi tím. Já se přikláním k první možnosti a všech 8 dílů mě dokonale pobavilo. Někdy mě až překvapovala více než skvělá návaznost na film. Za mě super, chtělo by to víc takových šíleností.

plakát

Modrý samet (1986) 

Výborná atmosféra a hlavně to prostředí. Samotný příběh byl zajímavý, film mě ani trochu nenudil, což bylo možná výsledkem perfektních hereckých výkonů. Dennis Hopper byl naprosto šílený, záporák jak má být! Také se mi moc líbila úvodní a závěrečná scéna s poklidnou ulicí a tulipány. A píseň Blue Velvet .. přímo okouzlující.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Masterpiece.

plakát

Bojovník (2015) 

Jo, bylo zde pár klišé o vzestupu a pádu a tak pořád dokola, ale mně to zase tak nevadilo. Naprosto mě fascinuje Gyllenhaalova fyzická proměna - všechna čest! Ten chlap dokáže zahrát naprosto všechno, o tom prostě nepochybuji. Jasně, film není jen o hercích, ale výborný herec je podle mě polovina úspěchu. Na druhou stranu zde mohlo být věnováno více prostoru smrti jeho ženy. Ale i přesto je pro mě Southpaw velmi dobrý film s úžasnou hudbou, ta byla opravdu skvělá a výborně podtrhovala děj.

plakát

Dobrou, mámo (2014) 

Čekala jsem víc, to každopádně. Nemůžu zase říct, že by film nebyl zajímavý, ale byla zde strašně jednoduchá zápletka, od začátku jsem tušila, že se musí něco zvrtnout. Prostředí skvělé, dvojčata taky, šlo by to vymyslet líp sakra! No, ale některé scény byly moc i na mě a to jsem si myslela, že mě už nic nemůže znechutit.

plakát

Po svatbě (2006) 

Příběh možná není jeden z těch nejoriginálnějších, ale hudba, kamera, prostředí a herci film posunuli hodně vysoko. Atmosféra opět seversky výborná. (Ta mě nikdy neomrzí!) Mads Mikkelsen se stává jedním z mých nejoblíbenějších herců, věřím mu naprosto všechno. Výrazy jeho tváře řeknou víc než ukrutně dlouhý monolog. Nevím, jak bych film hodnotila, kdyby v hlavní roli byl obsazený někdo jiný, ale díky Mikkelsenovi se mi film hodně líbil a v klidu přehlédnu i pár zdlouhavějších scén.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

Mr. Robot předčil moje očekávání! Elliot je neskutečně zajímavá postava, jeho myšlenky a vnitřní boje mě fascinují. Hudba a kamera super, prostředí jakbysmet, charaktery taky výborné a nechyběl ani parádní mindfuck. Spokojenost na 110%.

plakát

Velká šestka (2014) 

Asi nejlepší animovaný film, jaký jsem viděla (upřímně, zase tak moc jich nebylo). Velká šestka mě pobavila i dojala, a tak to má prostě být! Na závěr bych chtěla dodat, že bych si moc přála za kamaráda Baymaxe - pro mě nejkouzelnější animovaná postava vůbec.