Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Všemocný (2011) 

Tu pilulku bych jednou chtěla zkusit!

plakát

Muž, který sázel stromy (1987) 

Miluji snímky, které vás donutí se zamyslet nad životem. Velmi inspirujících 30 minut.

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Nádherný film, po kterém vám zůstane úsměv na tváři a máte prostě radost ze života.

plakát

Hranice života (2005) 

Pořád přemýšlím nad komentářem k tomuto filmu a jaksi mě nenapadají vhodná slova. (Nejspíš bych měla potrénovat slovní zásobu.) Ústřední dvojici ztvárnili mnou velice oblíbení herci, takže i to mi zaručovalo skvělou podívanou. V poslední době si opravdu libuji v mysteriózních filmech všeho druhu a myslím, že to byl právě důvod proč jsem "sáhla" po Stay. U filmů docela dost přihlížím na předvídatelnost konce a tady jsem do posledních minut absolutně nevěděla, jak to celé dopadne. Takže spokojenost? Ano, 100%.

plakát

Kdo přežije - Palau (2005) (série) 

Moji oblíbenci : Ian, Tom, Bobby Jon a Stephenie. Jsem moc ráda, že jeden z nich vybojoval 1. místo. Tahle řada mě bavila možná nejvíc ze všech (prozatím), o zvraty tu rozhodně nebylo nouze. Jo a totální porážka kmenu Ulong byla pro mě dost překvapivá.

plakát

Kdo přežije - Vanuatu (2004) (série) 

Úplně nejlepší řada to není, ale bavila mě i tak. Navíc jsem opravdu nadšená z vítěze. Ukázal, jak se to má správně hrát a výhru si oprávněně zasloužil.

plakát

Šaty za půl milionu (2007) (TV film) 

O těch šatech z peří se mi bude zdát ještě setsakra dlouho!

plakát

Průměrňákovi (2009) (seriál) 

Kupodivu mě to opravdu chytlo! Oblíbila jsem si postupně úplně každého člena této rodiny. Nejvíc ze všech je mi asi sympatický Axl, který nikdy nezklame a vždy mě rozesměje třeba už jenom tím, jak si bezstarostně sedí v trenýrkách (v jakoukoli denní hodinu) u televize a neustále do sebe láduje hory jídla. A nejzajímavější postava je pro mě bez dlouhého přemýšlení Sue. Ta holka je prostě šílená! Navíc se mi moc líbí prostředí seriálu. Ano, většinou se děj odehrává v domě, ale mně prostě přijde, že má svoje netypické kouzlo.