Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie

Recenze (13)

plakát

Syn temnoty (2019) odpad!

Divím se, že k tomu filmu James Gunn nechal svoje jméno otisknout. Neskutečná sračka ..

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Dycky MOST!

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Absolutně nechápu hype, který tu zavládl a už vůbec nechápu komentáře typu nejlepší horor roku/desetiletí. Ano byly tam nějaké zajímavé momenty, ale těch by se dalo spočítat na prstech jedné ruky. Konec absolutně mimo mísu.

plakát

Stranger Things - Kapitola pátá: Dig Dug (2017) (epizoda) 

Za mě zatím nejlepší díl druhé série. Nevím sedlo mi to snad úplně nejvíc .. humor/akce/napětí .. počkejte .. popřemýšlím ..

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Reynolds a Jackson dvojka co k sobě sedí jak prdel na hrnec. Ten soundtrack to bylo snad něco ještě lepšího. Co se týče akce tak jsem byl spokojený. Stejně jako s fórky. Akorát některé ty filmové efekty byly lacinější .. 9/10

plakát

American Horror Story - Den voleb (2017) (epizoda) 

Přidám se a musím bohužel také říct to co už tu padlo. Nejslabší otvírák. Člověk neví jak se má cítit. Neví co od toho čekat. Celkově to působilo zmateně. Snad další díl přinese více odpovědí než dalších otázek.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Viděno v Kině .. 4/5 Některé scény zbytečně natažené .. ale když přišla akce tak film opravdu stál za to.

plakát

Ďábelský dům (2015) 

Tohle byl průser :D "Horor" u kterého by si člověk přál nejraději zaspat. Nevím jak je to možné, ale poslední dobou mi ty efekty u filmů docela dost kazí dojem. A tady bych si asi ještě chvíli s tím nelicencovaným AAE pohrál .. na YouTube je tutoriálů dost :D 10% za Ali ..

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Asi nějak nechápu jak to může mít takové hodnocení. Příběh .. jestli se tomu vůbec tak dá říkat je horší než u Strážnýho Anděla (promiň Natalie) .. co díl to snad ještě větší paskvil. Alespoň některé ty efekty nevypadají jako přes malování.