Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (115)

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Pro mě nejlepší válečný film. Když uzmu patriotismus který k tomu samozřejmě patří a američtí fandové více upustí emoce pak se jedná o špičkový film bez kazů. Vylodění v Normandii je nejohavnější válečná scéna kterou jsem kdy viděl. Úžasná kamera a perfektní herecký výkon Toma Hankse a ostatních členů jeho skupiny. Ve filmu nechybí soucit, nenávist, láska, humor a vše je vyrovnané nic nepřevyšuje. Jednoduše se to panu režisérovi moc a moc povedlo a tak stanul tenhle skvost mezi mými nejoblíbenějšími filmy.

plakát

Gauneři (1992) 

Nikdy jsem neslyšel zábavnější dialogy jako tady. Skvěle vybrané prostředí a úžasný scénář a herecké výkony není třeba komentovat.

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série) 

Třešnička na dortu pro všechny kteří bedlivě očekávali desátou sérii která je naprosto brilantní. Tento ústřel od Naylora je takovým nostalgickým zavzpomínáním na staré dobré časy. Sic to není ten pravý trpaslík, ale má svoje kouzlo.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Po první sérii hodnotím seriál jako nadprůměrný. Seriál se zvláštní tématikou a netradičním prostředím a scénářem. Hlavní aktéři jsou sympatičtí, nechybí humor, akce, napětí, strach. Vše v seriálu je dobře vyvážené a perfektně naservírované.

plakát

Šéfkuchař nadivoko (2005) (seriál) 

Skvělá přehlídka skvostných hereckých výkonů v neobvyklém prostředí. Zhltal jsem všechny porce za jediný den a pořád chci víc! I když jsem přesvědčen, že seriál skončil v tom nejsprávnějším čase, mrzí mě, že bylo tak málo dílů. Všechny díly jsou vyvážené. Zápletky jsou zajímavé a vtipné, humor je skvělý a ty gesta a grimasy jsou k popukání. Jsem rád, že jsem si tohoto nenápadného seriálu všiml. Herci jsou skvělý, takový ti béčkový, ale hrají to skvěle. Owain Yeoman se mi více hodí na roli prasete a sexisty než na policistu, tahle role mu sedla.

plakát

Poslední pevnost (2001) 

Drsný Robert Redfort. Film plný patriotismu a všelijakého amerikanismu, ale je to krásný příběh se skvělým scénářem a klasickým smuťnoučkým koncem.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

V celku příjemná kriminálka se sympatickým " vyšetřovatelem " a pěknými ženami. Hezké příhody a zvláštní přístup vyšetřování. Pokud se nudíte dá se tímto seriálem hezky zabavit.

plakát

Rychle a zběsile (2001) 

Krásný holky, překrásný rychlý auta a k tomu porce akce a napětí. Drsňák Vin Diesel. Prostě skvělá akční oddychovka.

plakát

Žhavé výstřely (1991) 

Jedna z nejlepších komedií co jsem kdy viděl. Naprosto krásná parodie na akční filmy devadesátých let. Bezchybné scény a Charlie Sheen.