Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Jack Nicholson

Dokáže být charismatický, nenáviděný, dokáže zahrát jakoukoliv roli. Nejvíce si jej cením za herecké výkony:

Přelet nad kukaččím hnízdem

Osvícení

Robert De Niro

Nedokáži si představit dobrý mafiánský film bez Roberta. Provázel mě dětstvím a všemi mafiánskými trháky. Nejvíce si jej cením za herecké výkony:

Kmotr

Mafiáni

Casino

Sylvester Stallone

Zřejmě můj nejoblíbenější herec od dětství vůbec. Obdivoval jsem jej a obdivovat budu. Nejlepší akční filmy jsou právě s ním. Nejvíce si jej cením za herecké výkony:

Rambo

Rocky

Expendables

Do útoku


Marlon Brando

Můj nejoblíbenější mafiánský boss. Neznám jiného herce, který by dokázal tak neotřelým a autentickým způsobem ztvárnit mafiánského bosse jako právě Marlon Brando. Jeho gesta, grimasy, výraz v očích.

Nejvíce si jej cením za herecké výkony:

Kmotr

Leonardo DiCaprio

Nejprve jsem jej nenáviděl a postupem času jsem mu jako staršímu přišel na chuť. V posledních několika letech se stal jedním z nejlepších herců i když začátek byl směšný. Nejvíce si jej cením za herecké výkony:

Prokletý ostrov

Počátek

 

Nejvíce jej odsuzuji za herecké výkony: 

Titanic

Clint Eastwood

Tohoto herce obdivuji již od mládí nejdříve drsňák z divokého západu, potom koučem, válečným veteránem. Jemu je jedno co hraje vždy to zahraje jak nejlépe to umí. Jeden z nejlepších herců který kdy spočinul na plátnech. Nejvíce si jej cením za herecké výkony:

Pro hrst dolarů

Pro pár dolarů navíc

Hodný, zlý a ošklivý

Million dollar baby

Gran Torino

Brad Pitt

Špička Hollywoodského ledovce, jeden z nejlepších herců let minulých i současných. Čekal jsem na roli kterou by pan Pitt nezvládl. Zřejmě se nedočkám? Nejvíce si jej cením za herecké výkony:

12 opic

Sedm

Klub rváčů

Pod(f)uck

Hanebný pancharti 


Al Pacino

Můj další oblíbenec z mafiánské prostředí aneb děkuji, že jste dokázal, že existují další herci, kteří zvládnou role mafiánských bossů tak brilantně jako Marlon Brando i když něco Vám stále chybí. Nejvíce si jej cením za herecké výkony:

Kmotr


Joe Pesci

Další skvělý mafiánský herec. Malý herec hrající ve velkých filmech.