Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Nezastavitelný

Nezastavitelný (2010)

Jednoznačně a bezkonkurenčně jeden z nejlepší dramatických akčňáků, co jsem kdy viděl. Tímhle mě Tony Scott opravdu dostal. Až mě udivuje, jak moc se mnou posledních 40 minut mávaly emoce a adrenalin v krvi proudil opravdu bleskovou rychlostí. Nemůžu dát míň, než 5 hvězdiček, na druhou stranu, kdyby byla ta možnost, dal bych klidně víc.

Equalizer

Equalizer (2014)

Přiznám se, že jsem ještě před prvním stisknutím tlačítka PLAY od filmu očekával mnoho. Denzela Washingtona mám moc rád a kde je jeho jméno, tam také, alespoň pro mou diváckou osobu, očekávám děj nacpaný proudem adrenalinu, hlubokým dechem, pořádnou špetkou emoční reakcí a pocitů. Ač se i sám sobě divím, u Equalizeru mi přišla zlouhavá stopáž vcelku vhod. Celý průběh i atmosféru filmu za doprovodu skvélé a napínavé Herryho hudby jsem si naprosto užíval a už teď je jisté, že nebude trvat dlouho a tento film si v dohlednu pustím znovu a to třeba s nějakou společností, abych se o tyto mé zážitky s někým podělil a předal je dál. Denzele, díky Ti, opět jsi mě nezklamal a já musím snížit hodnocení jen díky Csokasově nepřiměřené suverenitě. kdy mi připomínal spíš robota, než nějakého člověka, ať už jakkoli záporného. I tak ale hodnotím velice vysoko a 90% si Toník Fuqua s celým týmem rozhodně zaslouží.

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Před lety v kině vynikající atmosféra. Tentokráte doma to nebylo o nic horší, ba snad i naopak. I po několikátém shlédnutí je snímek jasně a prokazatelně emotivní, plný náboje dramatické energie, jenž nurí diváka sledovat, co nastane dál. Jedno z nejlepších Snyderových děl, není-li dokonce samo nejlepší. 95%.

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012)

Pokud jsem někdy řekl, že čeští tvůrci nedokáží vymyslet pořádnou komedii, beru to zpět. U seriálu jsem se nasmál hodně, ale to není nic oproti tomu, jak jsem se natlemil teď v kině. Herecké výkony naprosto skvělé, hlavně Ondřeje Vetchého a naprosto dokonale do známé party zapadá i Miroslav Krobot, který všemu tomu dodává tu správnou atmosféru a náboj vesnického humoru. Okresní přebor jsem si sám prožil, takže vím, o čem mluvím. Za mě 100%

Vyměřený čas

Vyměřený čas (2011)

Dle mého názoru celkem kvalitní dílo. O pár "prázdných" scén bych stopáž sice zkrátil, protože chvílemi se mi to zdálo až nějak moc natahované, určitě by se to dalo nacpat do devadesátiminutovky, ale jsem spokojen. Krom tohoto nemám co vytknout a ani díky tomu znatelně neuberu hodnocení. Nenutilo mě nic k náznaku ani chvilkové nudy, tudíž bych byl sám proti sobě. Opět jsem byl přesvědčen, že Justin je o mnoho lepší herec, než zpěvák, o čemž mě tedy přesvědčilo už několik jiných děl, ale tento snímek můj názor utvrdil. Amanda byla skvělou volbou pro roli po Justinově boku.

Piráti na vlnách

Piráti na vlnách (2009)

Kdo humor a vtip, zkrátka kvality tohoto snímku nechápe, nemůže chápat muziku, protože o tu tady právě jde. Naprosto geniální příklad toho, jak je rock nesmrtelný a s ním i ti, kteří rockem žijí a nevzdávají se ho. Film srší jedním vtipem za druhým, nacpán je naprosto úžasným soundtrackem a dokáže nesmírně pobavit nejednoho fanouška. Já dávám 90 %.

Let

Let (2012)

Je sice pravda, že název filmu mne vedl k naprosto odlišnému očekávání, ale na druhou stranu se celý film věnuje jistému letu, což se upřít nedá. Denzel Washington opět dokázal a všechny diváky přesvědčil, že je skvělým hercem, kterému alespoň já osobně věřím téměř každou jeho roli. Klobouk dolů i před Robertem Zemeckisem, který naprosto bravůrně zrežíroval Gatinsův vynikající scénář. Obsazení sympatické, výkony herců také bez námitky a v poslední době opět parádní kousek, na který jsem měl tu čest narazit. Skvělá práce všech, kteří se na filmu podíleli a já dávám 90%.

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013)

Omlouvám se vám všem, ale nižší počet, než pět z pěti hvězd opravdu nedám ani v případě, že tentokrát mohla být stopáž o něco málo delší. Docela mě bobavilo, když si mužská postava v dospělém věku se sklony k hrdinství a akčním činům nechává říkat Jeniček, co se českého jazyka týče. Ale takového jsme ho všichni znali a znát budeme i nadále. Postavy dospěly s námi a i nadále mají stejné nepřátele i když vlastně v mnohonásobném počtu. Zbraně zajímavé, postavy celkem sympatické, dokonce i čarodějky. Gemmu Arterton jsem opět rád viděl a opět ukázala svou krásu. Mé hodnocení je na 90ti procentech.

Ctihodný občan

Ctihodný občan (2009)

Konečně. Po dlouhé době nemám co vytknout, ikdyž samotný závěr filmu tvůrci trošku odflákli, když vezmu v potaz, jak promyšlený a propracovaný byl celý děj, ale hodnocení díky tomu rozhodně nestáhnu níž. G.B. opět ukázal, jak kvalitním hercem je já dávám 99%,

Hačikó - příběh psa

Hačikó - příběh psa (2009)

Zde není ani potřeba přemýšlet o hodnocení ... plný počet bez jakéhokoliv rozhodování. Mám rád filmy založené na nějaké skutečné události, bohužel většina z nich je tak dojemná a smutná. Tento film je opravdu překrásné dílo, pravý důkaz o tom, jak daleko může dojít láska mezi člověk a jeho čtyřnohým přítelem. A to musí hned člověka donutit k zamyšlení. Kde se berou případy, kdy pes napadne člověka? Proč lidé týrají psy, či jiná zvířata?? Proč lidé psy rozlišují na hodné a zlé??? Zlý pes neexistuje, to dělá jen člověkova výchova. V příklad bych si vzal tento snímek, kdy pes opravdu opětoval věnovanou lásku člověka. Jedním slovem >> KRÁSA << !!!