Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Romantický

Recenze (25)

plakát

Martin a Venuše (2012) 

Asi záleží na rozpoložení při kterém se na film díváte, ale suma sumárum nemůžete být nespokojeni. Ladící hudba, uvěřitelné a skvělé herecké výkony všech, rychlý spád, originální nápady - dálniční známka atd., a v neposlední řadě i velká dávka humoru. Na podzimní páteční večer ideální volba!

plakát

The Trip to Italy (2014) 

Pokud chcete vidět příklad špatně natočeného filmu se vším všudy, tak se každopádně podívejte... Jinak ne.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Hezky jednoduše... Nebyla minuta, kdy bych se při tomhle filmu nudila. Celý film jsem hltala a maximálně jsem si říkala, jak je to vůbec možné. Ale to jenom na zlom sekundy, protože pak už jsem zase hltala. Skvělé obsazení, nadpozemská hudba, úchvatné prostory a dokonalý dabing jako třešnička na dortu. Tohle je prostě ten film, na který se jenom nepodíváte, ale který si potom přemítáte v hlavě několik hodin i dní po dokoukání. Tenhle film vám může i částečně změnit život, když na to přijde.

plakát

Grace, kněžna monacká (2014) 

Film Grace de Monaco lákala na okouzlující Nicole Kidman, na pohádkové, svobodomyslné Monaco a na impozantní šperky. Možná proto, se většina domnívala, že se bude vše točit kolem pompézního příběhu herečky z pompézního Hollywoodu, která se stala kněžnou. Skutečnost byla jiná. Všechno se točilo spíše kolem historie a kolem protokolu, který je součástí toho všeho. Pro mě to ale na škodu nebylo. Ba naopak. Byla jsem ráda, že jsem nebyla zavalena haldou informací o životě téhle mimořádné osoby, Grace Kelly. Jsem ráda, že si film zachoval kouzlo předem slibované pohádky a nenechal Nicol Kidman ve filmu umírat. Jsem ráda za kostýmy, za hudbu, za herecké výkony. Možná jenom ten scénář chtěl sem tam trochu dopilovat.

plakát

Philomena (2013) 

Oba hlavní představitelé ze sebe vydali to nejlepší! Jejich role jim opravdu pasovali a dokázali se do ní vžít. To udělalo film tak dobrým. Jinak i další podměty vás dostanou. Celkově vás donutí se zamyslet a to se mi líbilo.

plakát

Lásky čas (2013) 

Ach, a moje srdce znova zaplesalo ... Pokud se cítíte na dně nebo bez náboje do života, pusťte si tenhle film. Nebudete litovat. Tenhle film není jenom filmem, je i lékem. POZOR na vedlejší účinky: SILNĚ NÁVYKOVÝ!

plakát

Český žurnál - Obnažený národ (2014) (epizoda) 

Jeden z mála dokumentů, který mě v poslední době zaujal a hlavně bavil! A přitom vypovídá o aktuální a smutném tématu, jak se Chorvatsko stalo jakousi Mekkou, kam Češi jezdí každé léto, aby "uctili" svoje duše. A hlavně donesli dary v podobě paštik a piva! Tenhle dokument není dokonalý, to není nic ani nikdo, ale každopádně je dost povedený. Ukazuje na to, co si o nás Chorvaté doopravdy myslí, a naopak. Také poukazuje na to, jak se Češi chovají na dovolené. Stojí za podívání :)

plakát

Užívej si, co to jde (2009) 

... A moje srdce zaplesalo! Miluju Allenovu autentičnost. Jeho filmy jsou sice si vcelku podobné, ale přesto každý z nich na vás "dýchá" jiným dojmem. Pokud tedy jste na tom podobně jako já, tak se směle pusťte do sledování Užívej si, co to jde. Nejenom, že budete plni Allenovských vtípků, ať už těch milých a neškodných, anebo těch troch bolestných a vše říkajících. Na konci toho vše, ale bude plni života. A kolik filmů, to v dnešní době dokáže!

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Kouzelná písnička Blue Moon a ukázka toho, jak to dopadá, když člověk lže.... Skvělé zpracování a skvělé herecké výkony taktéž... Stojí za podívání.

plakát

Chilli, sex a samba (2000) 

Ano, možná to nemá úplně nejlepší scénář a provedení, ale za to, to má temperament ... Kouzlo Penélope Cruz, to jenom vše hezky násobí ... Pokud hledáte něco odpočinkového, co vás zároveň trochu zahřeje u srdce, tak tohle je ta správná volba.