Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Sametová extáze

Sametová extáze (1998)

Jsem v eufórii. Tenhle film je dokonalej. Pro mladý a dospívající lidi to musí být něco legendárního. Jonathan to zahrál skvěle. Je až dojemné, jak se milovali dvě hlavní postavy. Je to film na úrovni :)

Černá labuť

Černá labuť (2010)

Neuvěřitelnej výkon Natalie Portman musí brát dech všem! .. Jak se celou dobu filmu vše prolíná. Nejdrastičtější pro mě je, když Natalie ukazuje svůj výkon a nakonec padá k zemi jako ,,Černá labuť" . Je to nejsmutnější okamžik. Splnila si sen a umřela...

Čokoláda

Čokoláda (2000)

Nejlepší je to ve chvíli, kdy se objeví Johnny a všichni začnou ještě více odsuzovat Julliete. Je tam nádhernej úkaz toho, jak se společnost mílí a jak je zahleděná sama do sebe. Odsuzuje všechny ostatní a to se nevyplácí. Je to krásný, smutný, romantický film. Můžu se na něj dívat i víckrát :)

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Nejkrásnější a nejsmutnější film, co jsem kdy viděla. Bylo mi od začátku jasný, že to John (Duncan) neudělal. Bylo to nádherný, tomu debilnímu policajtovi, co nechal uškvařit vězně a celkově byl hajzl, bych rozmlátila hubu.. Tom Hanks předvedl úžasnej výkon, v podstatě jako ve většině filmů.

Hříšný tanec

Hříšný tanec (1987)

Miluju okamžik, když Baby přinese meloun, když jí Johnny učí tancovat a říká jí, že to musí cítit, jako tlukot srdce, když spolu zkouší ve vodě zvedačku.. Ať si říká, kdo chce, co chce, ale takovéhle filmy jsou nejlepší .. kam se na ně hrabou naše "moderní" filmy. Nejúžasnější je samozřejmě moment, když předvedou tanec na konci filmu přede všemi ..

Piano

Piano (1993)

V první chvíli jsem si myslela, že opravdu bude s manželem, který jí byl "dohodnut", ale potom, když začala chodit hrát na klavír k manželovu kamarádovi, bylo to jasné. Byla jsem za to i radši, protože jí měl fakt rád a bylo to krásný, byl sympatičtější. Nejhorší bylo, když jí usekl prst a nebo když se rozhodla "jít ke dnu" s piánem. Některé scény byly celkem "úchylné", ale napravovalo to vše ostatní. Láska spojená s hudbou (piánem) ..prostě nádhera...

Tajemné okno

Tajemné okno (2004)

V okamžiku, kdy si Johnny nasadí svůj klobouk, je už vše jasné! On je vlastní postava. Myslím si, že nikoho tak skvělýho jako je Johnny by na tu roli nenašli. Zahraje opravdu vše a přesvědčivě. Nejlepší scéna je, když to vše docvakne jeho bývalé ženě a ona se naivně vrací do jeho domu. Co si myslela? Že mu pomůže? .. Těžko.. Dopadlo to tak, jak to měl v plánu.

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Nádhera! Našel se někdo, kdo vytvořil něco, co tu ještě nebylo. Ovšem, někteří lidi se na to dívají, jako na pouhý výmysl, ale myslím, že to není pravda ;) . Takové skvělé zpracování a obsazení Toma Hankse bylo legendární. Nikdo jiný by to asi nezahrál, tak jak on :) .. samozřejmě i Halle Berry byla úžasná :)