Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (116)

plakát

Sobík (2024) (seriál) 

Velká paráda od Netflixu. Tohle mě fakt chytlo už od samotného začátku a sjela jsem hned několik dílů na jeden zátah. Téma stalkingu je samo o sobě zajímavé, a v tomhle pojetí ještě o něco víc. Prostě chcete za každou cenu vědět, jak tohle dopadne. 10/10

plakát

Její tělo (2023) odpad!

Prostě porno dostupné v hlavním výběru na Netflixu. Nic víc. Co se taky dá jiného čekat od českého "filmu".

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Nemám slov - jednoduše DOKONALOST plná vtipu, který já miluju!!! Moc díky za tohle!

plakát

Jak přežít svého muže (2023) 

Opět a zase se mi potvrdilo, proč nejít na český film do kina (tohle jsem naštěstí viděla na Netflixu nějakou náhodou). Dala jsem to do konce, ale teda bylo to peklo. Klasika - hlavně hodně nahoty, sexu, nevěry, protože "tohle přece dělá půl úspěchu". Nazvat tuhle hrůzu KOMEDIÍ - to chce hodně odvahy. Nezasmála jsem se ani jednou. Oproti tomu jsem se za všechny herce i jejich scény styděla za ně. Tomuhle nepomůže ani moje jedna hvězda za Janu, která je sice nádherná baba a asi i dobrá herečka, ale... tady to teda byla jedna velká zoufalost. Bohužel.

plakát

Strach z hlubin (2023) 

Tak tady jsem se pobavila. Žena stráví x hodin ve vodě, na širém moři, v ledovém oceánu. A přesto když konečně vyleze na palubu, vypadá, jako by se měla za hodinu projít po modelingovém mole - perfektně nalíčená, top účes, bizár jak kráva! :-D Super scéna podobného rázu je, když buchta vzpomíná, jak v dětství přišla na moři o otce, který se utopil. Holčičku posadil do stanu na rozbouřeném moři. U toho stanu s ní pak byl (než se utopil). Za nimi řádila bouře jak kráva, ale tatík se s děvčetem ve stanu ani nehli :-D fakt komedie, která pobavila, doporučuju :-D

plakát

Uprostřed ničeho (2023) 

Hodně mrazivá podívaná, ani jsem nedýchala! Povedený snímek, který vás od začátku do konce nepustí. Některé scény byly i na mě dost, a to vydržím hodně - ono, když se to někdy týká dětí a sami děti máte, tak se vás to prostě dotkne. Nic pro slabé povahy.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Jak sám Kazma říká:"Tenhle film není pro filmové kritiky, ani pro filmové fajnšmejkry, ale pro lidi." A pod to se můžu podepsat. Já, jako člověk, který se chce v kině prostě a jednoduše "jen" pobavit, jsem rozhodně cílová skupina. Mně to bavilo od začátku do konce. Rozhodně si počkejte úplně do konce až po závěrečné titulky, protože vás čekají ještě dva mezizáběry. Jasně! Je tam několik scén, které jsou vyloženě umělé, ale vůbec mi to nevadilo. Naopak. Celý film je uchycen tak, aby vám vysvětlil spoustu Kazmových akcí, kterým jste do dneška nepřišly na kloub. Nejvíc mě, jako holku, samozřejmě dojalo Vyznání lásky, které rezonuje celým snímkem a to rozuzlení to jen umocní. Prostě: Dobrá práce Kazmo! Nejspíš se nepřipojím do "dalšího pokračování aktivně", ale nelituju žádné minuty v kině. Povedlo se ti to :-)

plakát

Barbie (2023) 

Příjemná oddechovka s pěknými lidmi. Vůbec jsem nevěděla, že ve filmu hraje Will Ferell a bylo to pro mě největší překvapení, protože ho miluju a díky němu dostal celý film úplně jiný vtipnější náboj! Ryana Goslinga mám ráda, zahraje všechno. Ovšem nic proti němu - tady na mě působil spíš jako Děda Ken než Ken. Jeho výkon byl ale samozřejmě úžasný. Margot Robbie se na roli Barbie hodí skvěle. Viděla bych pro tuto roli ale ještě o malinko víc Samaru Weaving :-) za mě pohodovka a klidně bych si to někdy pustila ještě jednou.

plakát

Hodně štěstí, pane Veliký (2022) 

Pojďme si upřímně říct - kdo jiný by tuhle roli zahrál líp než Emma Thompson. Emmu miluju! Ve všem, kde hrála, excelovala a tímhle snímkem mi jen zase dokázala, že zahraje cokoliv. Klobouk dolů.

plakát

Oko za oko (2019) 

Jako tak.  Bylo tam hoodně dobrých scén, kdy se člověk i zarazil, jak někomu vůbec něco takového může projít. Nicméně - už po dvaceti minutách filmu vám dojde, co se stane, jak film skončí a kdo přesně umře. V tomto případě je závěr už od začátku dost předpokládaný. Scény, kdy Mario Antonia bez problému droguje a nikdo ho při tom nikdy nenachytá, jsou trochu přitažené za vlasy, stejně jako vůbec samotný motiv toho všeho. Jasně, chlápek prodával drogy, ale nikdo bráchu nenutil, aby je bral, žejo....