Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (270)

plakát

Olověná vesta (1987) 

První část filmu odehravajicí se ve výcvikovém středisku mě velice zaujala a bavila mě. Skvělé výkony jak Vincent D’Onofrio, tak R. Lee Ermey a k tomu to bylo celé výborně natočené. Kdyby film skončil na záchodcích na konci první části, rozhodoval bych se mezi 4-5* Druhá část mi přišla jako naprosto průměrný snímek, celou dobu jsem čekal co z toho vypadne a ono v podstatě nic, ale když to vezmu kolem a kolem, tak ty 4* tam dám..

plakát

Mrtvý muž (1995) odpad!

Zůstane nepochopeno!! Vepřovej indián ... Máš tabák? ... Retardovaný střílení ... Sjetej Johnny Depp ... Máš tabák? ... Retardovaný střílení ... Vepřovej indián retardovaně zastřelen ... Johny Depp na odvykací lodičce ... Můj pocit z tohoto filmu je Deppka. Nikdy víc, děkuji.

plakát

La La Land (2016) 

Únik od reality, který jsem si užíval od začátku do konce. Muzikál, který by zasloužil 5 hvězd, ale bohužel mi chyběl klasický americký happyend a bez něj dávám "pouze" čtyři hvězdičky. Ale musím uznat, že oba hlavní představitelé byli super.. Skladba City of stars byla parádní ostatně jako celý film, škoda toho konce. Jakoby nestačilo, že v životě je pořád všechno negativní, už ani romantické filmy nekončí tak jak mají, ale i tak bych tento snímek doporučil všem snímkům a romantikům.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Tak tohle? To mě vážně totálně minulo. Tenhle film u mě balancuje na okraji popelnice!!!

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Asi můj nejoblíbenější krimi seriál. Naprosto dokonalý Adrian Monk. Vtipné a nenáročné .. 100%

plakát

Stážista (2015) 

Klasická Nancy Meyers, ona prostě svou práci umí bezpochyby dokonale. Komedie, která zahřeje. V hlavních rolích se perfektně doplňují bravurní Robert De Niro s roztomilou Anne Hathaway. Moc jsem se na tento film těšil a proto jsem byl šťastný, když mé očekávání bylo naplněno.

plakát

Věc: Počátek (2011) 

Nebavila mě ani stará Věc, u které jsem s hodnocením dokázal přimhouřit oči .. U tohoto remaku už to nedokážu a proto mé hodnocení je takhle "nízké".

plakát

38 (2014) 

Příběh dojemný, člověk asi výjimečný .. dokument povedený!!

plakát

Focus (2015) 

Přesně jak jsem očekával - výborný film, plný vtipu, šikovných fíglů, skvělého Willa a nádherné Margot. Nic víc ke spokojenosti není potřeba

plakát

Jurský svět (2015) 

Výborný zážitek byl umocněn mojí první návštěvou kina 4DX. Neuvěřitelně jsem si to užil od prvního škubnutí sedadlem až po poslední fouknutí ze sedadla přede mnou. Kvalit Jurského parku Jurský svět nedosahuje, ale i přesto jsem se moc dobře bavil.