Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Mizerové II

Mizerové II (2003)

Když nevím co, tak po tomhle filmu vždy velmi rád sáhnu. Neuvěřitelně vtipné scény a super akce. Dvojice Will Smith a Martin Lawrence jsou naprosto špičkový komikové a v tomto snímku to dokazují!! Marcus na extázi? K tomu nejsou potřeba další slova.

Vítejte v džungli

Vítejte v džungli (2003)

Když v televizi nic nedávají, tak si pustím The Rocka a Seann William Scotta a vím, že mě jejich hromy-blesky zaručeně skvěle pobaví!!

Trestná lavice

Trestná lavice (2005)

Naprosto nečekané překvapení, Sandler jako hráč amerického fotbalu a ještě ve vězení? To mi moc nešlo dohromady. Ale opak byl pravdou, naprosto skvělá vězeňská komedie se super soundtrackem, mnoha skvělými hláškami a především naprosto výbornými postavami .. Dlouho jsem se nezasmál jako u tohoto Sandlerova klenotu!!

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Pro mě naprosto špičková akční podívaná, ve které si akční hvězdy mého dětství dělají srandu jak ze sebe, tak i z ostatních kolegů. Kdo by v roce 90 řekl, že Ivan Drago, Rocky Balboa, John McClane a Terminátor budou spolu hrát v jednom filmu? Navíc jsou doplněni o borce jako Jet Li, Jason Statham, Terry Crews a další .. Film nabušený super scénami a skvostnými hláškami. Skvělá pětihvězdičková jízda!!!!

Já, robot

Já, robot (2004)

Jeden z nejlepších filmů božského Willa. Sympatický robot, propracovaný děj, akční nářez a super hlášky. Mě to dalo vše co potřebuji ke štěstí!!

Avengers

Avengers (2012)

Já jako fanoušek super hrdinů musím přiznat, že tohle byla jízda jak hrom. Celý film byl plný akce, vtipu a napětí. Samozřejmě největší hvězdou filmu pro mě byl můj milovaný Hulk, protože je nasranej pořád stejně jako já!!! Film naprosto splnil má očekávání a proto je 5 hvězd samozřejmostí.

Madagaskar 3

Madagaskar 3 (2012)

Jeden z nejlepších animáků vůbec. Hlášky, postavy, humor .. naprostá špička, nemám co bych vytknul. K naší milované čtyřce se připojily další super postavy. Když začne hrát Katy Perry a k tomu začnou všude svítit ty pestré barvičky? Byl jsem jako malé dítě - otevřená pusa a slzičky na krajíčku. 100%

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Mé první místo co se týká muzikálů se už asi nikdy nezmění, protože něco tak ujetě dokonalýho, jako byl tento film, jen tak něco nepřekoná. Výtečná choreografie, naprosto úchvatné kulisy, výborný příběh, fantastické výkony jak herecké, tak pěvecké naprosto všech, s výjimkou Nicole Kidman a Ewana McGregora, jejichž výkony byly dokonalé!!! Ovšem největším klenotem filmu je Tango De Roxanne - z toho mám husí kůži ještě teď.

Černý korzár

Černý korzár (1976)

Stejně jako u Želv Ninja v seriálech, tak i u Černého korzára ve filmech, jde o NOSTALGII! Když jsem byl malý pískle, tak tohle prostě bylo pro mě to nejlepší, pouštěl jsem si to na VHS pořád dokola!!! Abych řekl pravdu, tak kvalitou asi tento film nestojí za nic, ale přece jen je to Černý korzár a Kabir Bedi. Mé hodnocení sice není moc objektivní, ale je to prostě taková má srdcovka a proto musím dát .. 5 hvězd!!

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Upřímně můžu říct, že nemám rád francouzské filmy, ale tohle je naprostá špička!! Film, který člověka dojme, pobaví a naprosto dostane.! Výborné herecké výkony obou hlavních hrdinů, vtipné hlášky, komické scénky, excelentní soundtrack a finále?? Děkuji pěkně .. PLNÉ HODNOCENÍ